En dag i Stockholm Häng med till storstan på kul möten och bloggig butiksöppning

I onsdags hoppade jag på tåget klockan 06.36 från Örebro för en dag i Stockholm med möten och en butiksinvigning. Det kände som en väldigt bloggig dag så jag försökte fota lite så ni kan få följa med!!

Alla andra dagar i princip tillbringas ju på mitt kontor och då är det inte supermycket att fota liksom.

Var ju en anings trött så där på morgonkvisten så tågresan spenderades med podcastlyssnande och generellt chillande.

Första mötet vad på Ingenjörsjobb och vi diskuterade VÄLDIGT spännande planer framöver. Alltså SÅ peppigt möte.

Det är kul för att Tara på bilden här gick i samma klass som mig på universitetet och jobbar nu på Ingenjörsjobb, bland annat med Female Engineer Network, ett nätverk som jobbar för inspirera och motivera kvinnliga ingenjörer runt om i landet. 🙌

Från det mötet gick jag till ytterligare ett superpeppigt möte med Teknikföretagen. Kan inte riktigt berätta vad det gäller än men snaaaart. 🙏 (Sorry för alla dessa blogg-teasers men det är vad jag lever för okej.. 😂)

Glömde fota men denna bild på min bullet journal kan symbolisera mötet rätt bra för jag hade detta på mitt uppslag som jag la upp när jag skulle anteckna och alla på mötet blev SÅ imponerade och helt fascinerade över mina brush lettering-skillz.

Så hädanefter ska jag alltid lägga upp en sådan här sida när jag är på möten!

Efter dessa två väldigt roliga möten var jag rätt hög på pepp och tog en ensamlunch på nåt litet hak och försökte samla mig lite. Sushin var helt okej och det var rätt skönt att äta på en i princip tom liten restaurang.

Efter lunch hängde jag några timmar ihop med Frida som jag träffade på The Influencer Convention förra våren. Hon är graphic recorder, vilket innebär att hon illustrerar andras föreläsningar live medan de pratar. Så sjukt spännande och annorlunda jobb ju!

Vi har snackat ett tag om att samarbeta! Jag föreläser och hon illustrerar live istället för slides – bra idé va??! Så vi snackade om det och preppade inför att börja marknadsföra den idén.

Till kvällningen mötte jag upp Vegokäk-Annie. Vi hade nämligen blivit inbjudna till Scandinavian Photos öppningsevent för deras stora, nya butik på Vasagatan precis mitt emot centralstationen. Det är den fotobutik jag handlat mest fotoutrustning från genom åren så såklart ville jag kolla in nya butiken.

Vi fick sliders, bärs och bubblis och gick runt och botaniserade bland objektiv och kamerastativ.

Butiken har också en eventyta där det kommer ske workshops och föreläsningar och där man kan sitta och jobba och hänga i deras “work lounge”. Älskar det upplägget!!

I minglet träffade vi också våra bloggkompisar Elin Kero och Jacquline Wester!! Elin gör ju ett grymt samarbete ihop med bl.a. Scandinavian photo som heter The Golden Hour Series och lär ut grymma grejer om att fota och filma. Så bra samarbete ju!

Vi var de enda som såg till att utnyttja fotoväggen – typiskt bloggare! ✌️

Efter att ha varit mer än en timme och minglat runt i butiken drog vi till Käk för att ta burgare och en bärs. Då var Petter (alltså rapparen som startat Käk) där och stod i köket och vi beställde någon sorts dagens special med supermycket ost men som vegetarisk.

De blev så nyfikna på hur den blev så Petter och de i köket också testade en sådan vego och alla blev så peppade. Petter menade att vi uppfunnit den så jag förväntar mig att burgaren sätts på menyn och döps till “Elin och Annie’s Vegokäk Burgare” eller något liknande. 😅 (Ja jag blev lite starstruck men vi försökte dölja det.. men jag kan ha råkat få in både “det går bra nu” och “vinden har vänt” när jag snackade med han i kassan HAHA soooo smoooth).

Det var en väldigt produktiv och peppig dag i Stockholm! Hoppas ni tyckte det var kul att hänga med. Ha det 💖

 

 

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

5
(Visited 134 times, 1 visits today)

12 kommentarer

 1. Andrea 27 januari, 2018 at 13:00

  Shit vilken lyckad Stockholmsvisit det måste ha varit 🙂

  Kul med nyöppnade butiken, ska nog kolla in den istället nästa gång jag behöver något nytt från de .

  Och ascoolt med Petter också haha!

  Reply
 2. clara 27 januari, 2018 at 16:06

  Åh vad kul! Ser fram emot att se vad det blir för samarbete med Frida 🙂 Haha “kompis det går bra nu”! Om de fixar er burgare på menyn så får vi ta och äta sån i Örebro!!

  Reply
 3. La Linda 27 januari, 2018 at 18:47

  Alltså dina brush skilllzzzz! MAD!

  Reply
 4. Johannes 29 januari, 2018 at 15:15

  Åå! De har öppnat ny butik! Ser ut som paradiset. Måste besöka! (Även om jag inte får burgers…)

  Reply
 5. Wilda 3 februari, 2018 at 16:41

  Åh vilken härlig dag! En sån där dag en behöver i blogglivet. 🙂 Och alltså du är ju grym på det där med att snacka med kändisar, det har jag ju sett. Kanske beror på att du är kändis själv? 😉 <3

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 3 februari, 2018 at 19:55

   Eehhh kändis och kändis ❤️😘 Försöker spela cool men brukar väl gå sådär 🤓

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *