Min drömmobil!?? Unboxing av Star Wars OnePlus 5T


Vissa dagar älskar jag att vara teknikbloggare mer än andra. Detta är en sådan dag! Fick nämligen denna fina låda skickad till mig på posten idag. Ett recensionsexemplar av något som gjorde mig väldigt väldigt väldigt glad…
Ni som känner mig vet ju att jag ÄLSKAR Star Wars (ni minns väl förra årets favoritjulklapp??). Jag började kolla på pappas amerikanska VHS-band med de första originalfilmerna innan jag ens förstod engelska (det var utan undertexter). Min kärlek till Star Wars väckte också min kärlek till sci-fi, vilket också varit en viktig grund för mitt teknikintresse.

Se min unboxingvideo:


Jag har inte sett nya filmen än för vi ska gå med hela familjen dagen innan julafton. Att gå hela familjen på nya Star Wars har ju blivit lite av en tradition så jag håller ut tills dess.
En recension av OnePlus 5T kommer längre fram!

Har ni sett nya filmen? Tyckte ni den var bra (obs no spoilers såklart)? Hur känner ni för Star Wars??

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering