För klubbmedlemmar: Livestream med bloggtips och juliga mobilbakgrunder I dag har ett exklusivt mail gått ut – inte medlem än? Lugn, du har fortfarande chansen.

mobilbakgrund jul jultema juliga julig bakgrund mobil iphone

I dag har det gått ut ett nytt mail till mina klubbmedlemmar (som gått och blivit närmare 750 stycken!!).

Mailet innehåller två exklusiva saker:

Du får en länk till en olistad youtube-uppladdning av den livestream om bloggande som jag höll i gruppen “Blogg Queens” i veckan. Det var en frågestund där jag delade med mig av massa tips om hur man skapar en framgångsrik blogg, får mer läsare, hur skatt på produkter funkar och mycket mycket mer.

Perfekt för dig som är nybörjare, drömmer om en karriär som influencer eller känner att du inte kommit dit du vill med din blogg. Eller för dig som är generellt nyfiken.

Dessutom har jag knåpat ihop hela fem olika mobilbakgrunder med jultema – perfekt att pynta mobilen med inför helgerna.

Om du inte gått med i min mailklubb än så är det här ett ypperligt tillfälle. Bara skriv upp dig här nedanför (klicka in på inlägget för att se formuläret) så får du dagens klubbmail skickat direkt till din inkorg. (2018-03-29 Jag har bytt leverantör av mina klubbmail så tyvärr går det inte längre att få detta mail skickat till sig. Om du skriver upp dig nedanför blir du medlem i klubben och får nästa ordinarie utskick)

Mina klubb-brev kommer ut lite sporadiskt (ca en gång per månad) och innehåller exklusivt innehåll som jag inte publicerar här på bloggen. Samt personliga uppdateringar och bakom kulisserna-snack.

Nu ska jag åka iväg och ägna mig åt roller derby hela denna dag i princip!

Hoppas ni får en jättefin tredje advent. ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 337 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Sofie 17 december, 2017 at 09:19

  Skriver man bara en kommentar för att vara med i klubben?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 17 december, 2017 at 09:28

   När du klickade in på inlägget för att kommentera – får du inte upp en ruta där du kan skriva in din mailadress och trycka “GE MIG” länst ned i inlägget då?

   Reply
 2. Sofie 17 december, 2017 at 10:57

  Ja nu funkar det! 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *