För klubbmedlemmar: Livestream med bloggtips och juliga mobilbakgrunder I dag har ett exklusivt mail gått ut – inte medlem än? Lugn, du har fortfarande chansen.

mobilbakgrund jul jultema juliga julig bakgrund mobil iphone

I dag har det gått ut ett nytt mail till mina klubbmedlemmar (som gått och blivit närmare 750 stycken!!).

Mailet innehåller två exklusiva saker:

Du får en länk till en olistad youtube-uppladdning av den livestream om bloggande som jag höll i gruppen “Blogg Queens” i veckan. Det var en frågestund där jag delade med mig av massa tips om hur man skapar en framgångsrik blogg, får mer läsare, hur skatt på produkter funkar och mycket mycket mer.

Perfekt för dig som är nybörjare, drömmer om en karriär som influencer eller känner att du inte kommit dit du vill med din blogg. Eller för dig som är generellt nyfiken.

Dessutom har jag knåpat ihop hela fem olika mobilbakgrunder med jultema – perfekt att pynta mobilen med inför helgerna.

Om du inte gått med i min mailklubb än så är det här ett ypperligt tillfälle. Bara skriv upp dig här nedanför (klicka in på inlägget för att se formuläret) så får du dagens klubbmail skickat direkt till din inkorg. (2018-03-29 Jag har bytt leverantör av mina klubbmail så tyvärr går det inte längre att få detta mail skickat till sig. Om du skriver upp dig nedanför blir du medlem i klubben och får nästa ordinarie utskick)

Mina klubb-brev kommer ut lite sporadiskt (ca en gång per månad) och innehåller exklusivt innehåll som jag inte publicerar här på bloggen. Samt personliga uppdateringar och bakom kulisserna-snack.

Nu ska jag åka iväg och ägna mig åt roller derby hela denna dag i princip!

Hoppas ni får en jättefin tredje advent. ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 391 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Sofie 17 december, 2017 at 09:19

  Skriver man bara en kommentar för att vara med i klubben?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 17 december, 2017 at 09:28

   När du klickade in på inlägget för att kommentera – får du inte upp en ruta där du kan skriva in din mailadress och trycka “GE MIG” länst ned i inlägget då?

   Reply
 2. Sofie 17 december, 2017 at 10:57

  Ja nu funkar det! 😀

  Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *