Fredag, förkylning och lite tips

Foto: Karolina Donnerot

Hej! Hoppas ni har en bra fredag. Jag har haft en mycket bra dag än så länge måste jag säga. Förutom den lilla detaljen att jag varit sjuk hela jäkla veckan i en seg förkylning. Har i och för sig inte haft min årliga höstförkylning än, så får väl ändå vara glad att det var under en vecka utan inplanerade resor eller derby-matcher.
Så nu ligger jag nedbäddad i soffan med katten tätt intill och satsar på att ta det lite piano och skriva. Tidigare idag var jag på ett kul och inspirerande möte, vilket ger så mycket pepp och energi. Perfekt avslutning på veckan ju.

Några tips att kolla in:

▶︎ Bloggaren Johanna Knöös som är systemutvecklare och datainjengör har gjort en intervju med mig på sin blogg. Check it out!

▶︎ Veckans Techsvep i Aftonbladet Morgon som jag inte hunnit blogga om pga sjuk. Vi snackade iallafall tejp över webbkameran, Tile (min recension är på gång) och nya emojis!
▶︎ Min idol Karin Nygårds är tillbaka med succéprogrammet Programmera Mera 2.0 på UR Skola. Så himla bra och inspirerande barn-TV. ?
▶︎ Tycker du att det är viktigt med mångfald och inkludering? Då tycker jag du ska kolla in detta. Mer info kommer på måndag, så attenda för att vara först på bollen. #JagÄrZena

??

Ha det fint! ❤️

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!