Fredag, förkylning och lite tips

Foto: Karolina Donnerot

Hej! Hoppas ni har en bra fredag. Jag har haft en mycket bra dag än så länge måste jag säga. Förutom den lilla detaljen att jag varit sjuk hela jäkla veckan i en seg förkylning. Har i och för sig inte haft min årliga höstförkylning än, så får väl ändå vara glad att det var under en vecka utan inplanerade resor eller derby-matcher.

Så nu ligger jag nedbäddad i soffan med katten tätt intill och satsar på att ta det lite piano och skriva. Tidigare idag var jag på ett kul och inspirerande möte, vilket ger så mycket pepp och energi. Perfekt avslutning på veckan ju.

Några tips att kolla in:

▶︎ Bloggaren Johanna Knöös som är systemutvecklare och datainjengör har gjort en intervju med mig på sin blogg. Check it out!

▶︎ Veckans Techsvep i Aftonbladet Morgon som jag inte hunnit blogga om pga sjuk. Vi snackade iallafall tejp över webbkameran, Tile (min recension är på gång) och nya emojis!

▶︎ Min idol Karin Nygårds är tillbaka med succéprogrammet Programmera Mera 2.0 på UR Skola. Så himla bra och inspirerande barn-TV. 💖

▶︎ Tycker du att det är viktigt med mångfald och inkludering? Då tycker jag du ska kolla in detta. Mer info kommer på måndag, så attenda för att vara först på bollen. #JagÄrZena

💃🏻

Ha det fint! ❤️

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1
(Visited 111 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *