Köpa klockarmband till Apple Watch på Wish?


För ett tag sen var mitt vanliga klockarmband till min Apple Watch så galet skitigt och behövde en tvätt. Då tänkte jag vad smidigt det vore med ett band att byta med. Jag surfade in på Apple store men kände att jag inte riktigt hade budget för de priserna. Så jag gjorde som man ju så ofta gör… gled in på Wish-appen.
Att beställa varor från Wish är ju alltid en gamble, vilket ju är lite hela poängen. Sen är det såklart både etiskt och moraliskt diskutabelt men men… jag ville ändå testa! Så jag hittade två band som jag beställde hem och som dök upp några dagar senare i små plastpaket.
Vi tar en titt!

Läderband i orange med silverspännen


Pris ink frakt: 94 kr
Det första bandet jag beställde var ett i mjukt läder. Jag valde en orange färg för jag älskar orange och ville ha något med lite färg. Perfekt till svart/blå-outfits och matchar mina innetofflor som ni ser på en bild nedan.
Tyvärr fanns det inte med guldspännen som skulle matcha färgen på min klocka bättre men jag tycker inte det gjorde supermycket att de var i silver faktiskt.
Fästena passade utan problem och känslan på bandet är (enligt min begränsade erfarenhet) att det nog är läder? Det är väldigt mjukt och fint iallafall.

Det sitter skönt på! Det enda jag skulle kunna vara lite kritisk till är att det inte rundar superbra runt handleden och att själva strappen sticker ut lite. Men vad gör det för 97 kr?
På det hela taget känner jag mig nöjd.

Metallarmband med magnetfäste i guld


Pris ink frakt: 110 kr
Det andra bandet jag beställde var ett i metall med magnetfäste i guldfärg, because… GULD ?
Tyvärr så var färgen på bandet en lite annan guldfärg än min klocka. Min klocka är ju i ljust, lite borstad guldfärg medan klockan var mycket mer skarp ”fejk-guld”-färg om ni förstår vad jag menar.
Men precis som med det andra bandet så tycker jag inte det gör supermycket när man tittar på helhetsintrycket.
Designen på själva bandet är fin och känns rejäl. Däremot så passade fästena inte riiiiktigt rätt. Som ni kan se här:

På de äkta klockbanden från Apple så är ju fästet helt sömlöst i förhållande till klockans kropp. Här… not so much. Men det är ju absolut inget man går runt och tänker på sådär.
Sen kan jag säga att komforten på bandet lämnar lite att önska. Har man otur så kan den ganska vassa kanten på bandet trycka mot handleden. Vid ett tillfälle fick jag ett ganska ilsket, rött märke. Det gäller att man ser till att få en bra tajthet på bandet när man sätter på det och att det hamnar på rätt plats.
Skulle inte ha på mig detta band mer än en dag i sträck och absolut inte på natten. Men till ljusa kläder, när man ska på fest eller andra tillfällen när man känner att man behöver lite mer guld i sitt liv så kommer jag absolut köra på detta band.

Så vad tycker du om mina nya klockband? Brukar du handla på Wish och hur brukar din upplevelse vara av det?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Köpa klockarmband till Apple Watch på Wish?”

  1. Haha Wish.com har jag handlat på 2 ggr. Jag beställde Vita LED-skor storlek 44 båda gångerna. Första gången kom de fram fungerade perfekt (billig kvalité) men men blinkande skor på dansgolvet var det lätt värt 250kr ish. Andra gången ville jag beställa exakt samma skor för att få ett nytt par. Fick istället ett par 36 i guld. Mailade dock direkt och fick tillbaka alla pengar utan frågor och fick behålla skorna som blev en present. Så ja det är en gamble men de verkar ha bra reklamationsrutiner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!