Jag föreläser på bomässan Vallastaden i Linköping

Foto: Ronja Jönis / Från The Influencer Convention 2017

Tekniken tar en allt större plats i våra hem och i många år har det pratats om Sakernas Internet (Internet of Things) och det smarta hemmet. Men hur ser utvecklingen ut och vad kommer hända i framtiden?
…så inleds beskrivningen av min föreläsning:

Teknik och framtid – det smarta hemmet and beyond

Den kommer jag att hålla på bomässan Vallastaden i Linköping. Tiderna är:
9 september, 14:00-14:45
10 september, 12:00-12:45
Platsen på mässan är Felleshus nr 97!
Det känns verkligen superkul att få komma igång och föreläsa igen efter sommaren. Min föreläsningskarriär drog ju igång med buller och bong på TIC i våras och sen har det bara rullat på. Men det här blir första gången jag får gräva ned mig i tekniken i hemmet, sakernas internet och smarta prylar. Samt att jag tar fram spåkulan och ser in i framtiden – hur kommer vi bo ihop med vår teknik då?
▶︎ Läs mer om mina föreläsningar och hur du bokar

Om ni kommer vara där får ni supergärna komma fram och säga hej! ?

8 reaktioner på ”Jag föreläser på bomässan Vallastaden i Linköping”

  1. Vad roligt att du kommer hit till Linköping! Tyvärr har jag fullt upp hela helgen så någon föreläsning hinner jag dessvärre inte med ? Såg att Sara Bäckmo också är i stan i helgen, och kör sin nya föreläsning Skillnadens skörd ? Ha en fin hösthelg i Linköping Elin och lycka till på din föreläsning!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering