Jag föreläser på bomässan Vallastaden i Linköping I helgen kan ni komma till Vallastaden-mässan och höra om tekniken i hemmet.

Foto: Ronja Jönis / Från The Influencer Convention 2017

Tekniken tar en allt större plats i våra hem och i många år har det pratats om Sakernas Internet (Internet of Things) och det smarta hemmet. Men hur ser utvecklingen ut och vad kommer hända i framtiden?

…så inleds beskrivningen av min föreläsning:

Teknik och framtid – det smarta hemmet and beyond

Den kommer jag att hålla på bomässan Vallastaden i Linköping. Tiderna är:

9 september, 14:00-14:45
10 september, 12:00-12:45

Platsen på mässan är Felleshus nr 97!

Det känns verkligen superkul att få komma igång och föreläsa igen efter sommaren. Min föreläsningskarriär drog ju igång med buller och bong på TIC i våras och sen har det bara rullat på. Men det här blir första gången jag får gräva ned mig i tekniken i hemmet, sakernas internet och smarta prylar. Samt att jag tar fram spåkulan och ser in i framtiden – hur kommer vi bo ihop med vår teknik då?

▶︎ Läs mer om mina föreläsningar och hur du bokar

Om ni kommer vara där får ni supergärna komma fram och säga hej! 🙌

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 10 times, 1 visits today)

8 Kommentarer

 1. Trail & Inspiration 7 september, 2017 at 09:42

  Men du… Kunde du inte varit där på måndag-tisdag. Då jobbar jag där! 😀

  Svara
 2. Lanclin-Linnea 8 september, 2017 at 07:02

  Vad roligt att du kommer hit till Linköping! Tyvärr har jag fullt upp hela helgen så någon föreläsning hinner jag dessvärre inte med 😔 Såg att Sara Bäckmo också är i stan i helgen, och kör sin nya föreläsning Skillnadens skörd 😊 Ha en fin hösthelg i Linköping Elin och lycka till på din föreläsning!

  Svara
 3. Johanna 8 september, 2017 at 09:48

  Vad roligt! Jag var där förra helgen 😀

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *