Lista: vad jag dricker


Så här i sommartider är det ju extra viktigt att dricka mycket, därför tänkte jag berätta lite om mina favoriter i den här listan som kommer från Flora.

Kaffe:

Absolut, varje morgon. Jag dricker alltid en kopp kaffe om dagen, varken mer eller mindre. Hemma blir det bryggkaffe med nymalda bönor. Mörkrost och ekologiskt. I kaffet ALLTID mjölk. Jag använder havredryck från Garant, funkar finemangs. Köper jag kaffe ute blir det cappucino eller islatte, kanske islatte med lite choklad.

Öl:

Jag älskar öl! Mina favoriter går under kategorin amber ale och english ale. T.ex. Old Speckled Hen, New Belgium Fat Tire, Newcastle, Hobgobblin, Oppigårds Golden Ale, Spitfire.

Vin:

Helst rött i så fall. Gärna ekologiskt. Ett vin jag köper är Wanted Zin.

Bubbel:

Ja tack! Spelar ingen roll vilket, det mesta funkar!

Te:

Dricker helst grönt. Grönt te med citron och ingefära eller grön jasmin är två favoriter.

Juice:

Vi brukar köpa juice till helgfrukosten och då antingen blandad apelsin/grapefrukt eller blandad blodapelsin/grapefrukt. Även cloudy apple är ju himla gott.

Mjölk:

Försöker undvika. Kör havredryck eller sojamjölk. Annars ekologisk mellanmjölk.

Cider:

Inget jag köper så ofta själv men tycker det är gott med sådan där vanlig alkoholfri ”studentmottagnings”-cider ibland, vanlig från affären med äpple, päron eller fläder smak. Ska det vara något finare får det vara en riktigt torr äppelcider.

Drink:

Gin och tonic, mojito eller rom och cola. Köper sällan något annat i drinkväg.

Vatten:

Bubbelvatten! Hela dagen, varje dag. Om jag köper så bubbelvatten med citron.

Läsk:

Pepsi, cola eller vid speciella tillfällen Mountain Dew!

Saft:

Fläder eller rabarber, så himla gott alltså. Med is och kanske blandat med bubbelvatten.

Alkoholfritt ute:

Den alkoholfria ölen Nanny State är faktiskt riktigt riktigt bra!

Övrig dryck:

Särskilt utomlands är det ju kul att köpa olika spännande drycker. T.ex. lemonad eller iced green tea. Mums. Sen har jag en fäbless för milkshake, chokladmilkshake i synnerhet. Vilket är lite märkligt eftersom jag inte alls är lika förtjust i chokladglass.
Kopiera listan:
Markera texten och kopiera (ctrl/cmd+c) och klistra in (ctrl/cmd+v) på din blogg i ett läge där du ser källkoden. I WordPress så väljer du fliken ”text” i övre, högra hörnet av textredigeraren och klistrar in där.

Listan kommer från <a href=”http://flora.baaam.se/2017/06/01/onskeinlagg-vad-jag-dricker/” target=”_blank”>Flora</a> via <a href=”https://teknifik.se/2017/07/lista-vad-jag-dricker/” target=”_blank”>Teknifik</a>.
Kaffe:
Öl:
Vin:
Bubbel:
Te:
Juice:
Mjölk:
Cider:
Drink:
Vatten:
Läsk:
Saft:
Alkoholfritt ute:
Övrig dryck:

2 reaktioner på ”Lista: vad jag dricker”

  1. Listor <3
    Haha kan inte aalls förstå chokladmilkshake måste jag säga, tycker att det är exakt samma som chokladglass. Lyxshake blåbär ska det vara på Max 😉
    Men håller förstås väldigt mycket med om ölen!

    1. Eller hur. Bästa grejen (listor alltså). Haha nej jag vet inte vad det är ? USA-nostalgi kanske ? Som sagt gillar jag egentligen knappt glass alls. Det är knäppt och icke logiskt. 🙂
      Öl är livet. Vore kul att åka på ölresa i England någon gång (med dig!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering