Lista: vad jag dricker

Så här i sommartider är det ju extra viktigt att dricka mycket, därför tänkte jag berätta lite om mina favoriter i den här listan som kommer från Flora.

Kaffe:

Absolut, varje morgon. Jag dricker alltid en kopp kaffe om dagen, varken mer eller mindre. Hemma blir det bryggkaffe med nymalda bönor. Mörkrost och ekologiskt. I kaffet ALLTID mjölk. Jag använder havredryck från Garant, funkar finemangs. Köper jag kaffe ute blir det cappucino eller islatte, kanske islatte med lite choklad.

Öl:

Jag älskar öl! Mina favoriter går under kategorin amber ale och english ale. T.ex. Old Speckled Hen, New Belgium Fat Tire, Newcastle, Hobgobblin, Oppigårds Golden Ale, Spitfire.

Vin:

Helst rött i så fall. Gärna ekologiskt. Ett vin jag köper är Wanted Zin.

Bubbel:

Ja tack! Spelar ingen roll vilket, det mesta funkar!

Te:

Dricker helst grönt. Grönt te med citron och ingefära eller grön jasmin är två favoriter.

Juice:

Vi brukar köpa juice till helgfrukosten och då antingen blandad apelsin/grapefrukt eller blandad blodapelsin/grapefrukt. Även cloudy apple är ju himla gott.

Mjölk:

Försöker undvika. Kör havredryck eller sojamjölk. Annars ekologisk mellanmjölk.

Cider:

Inget jag köper så ofta själv men tycker det är gott med sådan där vanlig alkoholfri “studentmottagnings”-cider ibland, vanlig från affären med äpple, päron eller fläder smak. Ska det vara något finare får det vara en riktigt torr äppelcider.

Drink:

Gin och tonic, mojito eller rom och cola. Köper sällan något annat i drinkväg.

Vatten:

Bubbelvatten! Hela dagen, varje dag. Om jag köper så bubbelvatten med citron.

Läsk:

Pepsi, cola eller vid speciella tillfällen Mountain Dew!

Saft:

Fläder eller rabarber, så himla gott alltså. Med is och kanske blandat med bubbelvatten.

Alkoholfritt ute:

Den alkoholfria ölen Nanny State är faktiskt riktigt riktigt bra!

Övrig dryck:

Särskilt utomlands är det ju kul att köpa olika spännande drycker. T.ex. lemonad eller iced green tea. Mums. Sen har jag en fäbless för milkshake, chokladmilkshake i synnerhet. Vilket är lite märkligt eftersom jag inte alls är lika förtjust i chokladglass.

Kopiera listan:

Markera texten och kopiera (ctrl/cmd+c) och klistra in (ctrl/cmd+v) på din blogg i ett läge där du ser källkoden. I WordPress så väljer du fliken ”text” i övre, högra hörnet av textredigeraren och klistrar in där.

Listan kommer från <a href=”http://flora.baaam.se/2017/06/01/onskeinlagg-vad-jag-dricker/” target=”_blank”>Flora</a> via <a href=”https://teknifik.se/2017/07/lista-vad-jag-dricker/” target=”_blank”>Teknifik</a>. 

Kaffe:

Öl:

Vin:

Bubbel:

Te:

Juice:

Mjölk:

Cider:

Drink:

Vatten:

Läsk:

Saft:

Alkoholfritt ute:

Övrig dryck:

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 14 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

 1. Annie - lättlagat vegokäk 17 juli, 2017 at 09:22

  Listor <3
  Haha kan inte aalls förstå chokladmilkshake måste jag säga, tycker att det är exakt samma som chokladglass. Lyxshake blåbär ska det vara på Max 😉

  Men håller förstås väldigt mycket med om ölen!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 17 juli, 2017 at 09:28

   Eller hur. Bästa grejen (listor alltså). Haha nej jag vet inte vad det är ? USA-nostalgi kanske ? Som sagt gillar jag egentligen knappt glass alls. Det är knäppt och icke logiskt. 🙂
   Öl är livet. Vore kul att åka på ölresa i England någon gång (med dig!)

   Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *