Radio days och Stora Influencer-priset


Tidigare i vår så fick jag frågan om jag ville jobba en del under sommaren på P4 Örebro, där jag ju frilansar som nyhetsjournalist ibland. Eftersom jag inte hade någon aning om hur sommarmånaderna skulle se ut med uppdrag och samarbeten så tackade jag med glädje ja.
Så den här veckan och nästa jobbar jag varje dag på radion och sänder nyheter – vilket är väldigt kul! Det innebär ju dessvärre att jag inte har lika mycket tid till bloggen. Men min förhoppning och tro är att ni också är har mycket annat för er så jag tror knappast ni kommer märka någon större skillnad.
Jag kommer jobba dessa två veckor i juni, sen ca tre veckor i juli och två i augusti.

Nominera till Stora Influencer-priset


Ni har väl inte missat att Influencers of Sweden har instiftat ett sprillans nytt pris? Stora Influencerpriset! Så himla coolt. Det är ett branchpris för alla influencers oavsett plattform och har kategorier som ”Årets samarbete”, ”Årets varumärke” och ”Årets röst”.
Det här känns så rätt i tiden och intresset för priset har redan varit stort. Det går bra att gå in och nominera. 
Jag har ju redan haft den enormt stora äran att tilldelas priset för Årets medlem för förra året (2016). Vilket kändes så enormt stort och jag tittar på diplomet varje dag på skrivbordet och påminner mig själv om att jag faktiskt gjort något bra här i livet ?

?

Hoppas ni har en jätteskön sommar så här långt. Vad hittar ni på?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering