Intressanta brudar, lifeskills och samtal i Rookie Podcast

Jag började följa Tavi Gevinson för många år sedan då hon som tonåring plötsligt blev världskändis genom sin blogg som blandade quirky mode-outfits, långa filosofiska texter om livet och inspirationskollage. Hon blev hela modevärldens älskling och satt front row på modeveckan i New York.

2011 grundade hon magasinet Rookie Mag som är en av de bästa grejorna som hänt på internet. Det är en tidning av tjejer för tjejer som handlar om allt från hur man bäst utnyttjar en ensam hemma-kväll till psykisk ohälsa. Allt med respekt för tonårstjejers intelligens och känslor. Jag önskar av hela mitt hjärta att en sådan här plats funnits när jag var tonåring. Den är smart, provocerande, snäll och snygg.

Jag blev väldigt glad när jag såg att Tavi och Rookie nu också blivit med podcast. Podden är precis vad man skulle önska. Intervjuer, coola brudar, intressanta samtal och instick från Rookies medarbetare med life skills och starter packs.

Ytterligare en behållning med podden är att jag bara älskar att höra på när Tavi Gevinson pratar. Med sin släpande, ganska mörka röst. Hennes fantastiska intellekt och alla hennes tankar om konst, arbete och livet. Plus att hon starstruck-fnissar som en galning när hon intervjuar sina idoler.

Känner du till Tavi Gevinson och Rookie? Vad tycker du om det?

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *