Intressanta brudar, lifeskills och samtal i Rookie Podcast


Jag började följa Tavi Gevinson för många år sedan då hon som tonåring plötsligt blev världskändis genom sin blogg som blandade quirky mode-outfits, långa filosofiska texter om livet och inspirationskollage. Hon blev hela modevärldens älskling och satt front row på modeveckan i New York.
2011 grundade hon magasinet Rookie Mag som är en av de bästa grejorna som hänt på internet. Det är en tidning av tjejer för tjejer som handlar om allt från hur man bäst utnyttjar en ensam hemma-kväll till psykisk ohälsa. Allt med respekt för tonårstjejers intelligens och känslor. Jag önskar av hela mitt hjärta att en sådan här plats funnits när jag var tonåring. Den är smart, provocerande, snäll och snygg.
Jag blev väldigt glad när jag såg att Tavi och Rookie nu också blivit med podcast. Podden är precis vad man skulle önska. Intervjuer, coola brudar, intressanta samtal och instick från Rookies medarbetare med life skills och starter packs.
Ytterligare en behållning med podden är att jag bara älskar att höra på när Tavi Gevinson pratar. Med sin släpande, ganska mörka röst. Hennes fantastiska intellekt och alla hennes tankar om konst, arbete och livet. Plus att hon starstruck-fnissar som en galning när hon intervjuar sina idoler.

Känner du till Tavi Gevinson och Rookie? Vad tycker du om det?

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering