Favorit i repris: Aftonbladet TV och Morgonpasset för dig som missade


HEJ! Nu är jag hemma från min juni-turné till Stockholm och Malmö. Så fina dagar med mycket tågresande, spännande samtal och träffar med fina och inspirerande människor.
Jag känner mig så påfylld med energi och pepp!

Det började med måndag-morgon och sista Tekniksvepet för säsongen på Aftonbladet Morgon. Detta var andra gången någonsin jag var med live i studion och det var så kul. Vi pratade om nyheter i Pokémon Go, att göra Spotifylistor med vänner i Facebook Messenger, nya drönar-regler och att söka jobb direkt i Googles sökfält.

Se hela klippet från Aftonbladet Morgon här >> 

Efter mitt TV-framträdande drack jag kaffe med min Tekniksveps-kollega Fredrik Wass, åt frukost med coola IT-bruden Elsa Landberg och sen hängde jag på Influencers of Swedens HQ med mina fina bloggkollegor. Snack med Agnes och Alejandra gav massor av blogg-inspiration som alltid. Love it!

Mot eftermiddagen hoppade jag på snabbtåget ned mot Malmö. Det blev ytterligare en tidig morgon och en hel timmes härligt tekniksnack med dessa grymma typer i sommarupplagan av Morgonpasset i P3! SÅ kul med alla er som lyssnade och det trillade in massor av intressanta lyssnarfrågor.

Här kan du höra HELA delen av programmet när jag var med (+ musik) >> 

Efter programmet åkte jag ut till supercoola Media Evolution Center (typ ett stort kontorshotell fast väldigt future och coolt) och hängde några timmar ihop med brudarna på Mama Said Media, som hjälper företag nå ut på sociala medier.
Därefter var det dags att hoppa på tåget hem igen.
Känner mig väldigt blessed att få göra sådana här saker, umgås med så många fina människor och spendera mina dagar med att prata om allt sådant jag tycker är mest intressant i hela livet. Lyckan alltså!

Lyssnade eller kollade ni live något? Var borde jag åka på turné framöver? Tipsa gärna ?

 

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Favorit i repris: Aftonbladet TV och Morgonpasset för dig som missade”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!