Favorit i repris: Aftonbladet TV och Morgonpasset för dig som missade Här är länkar och bilder för er som inte kunde hänga med på min mini-turné under måndag och tisdag.

HEJ! Nu är jag hemma från min juni-turné till Stockholm och Malmö. Så fina dagar med mycket tågresande, spännande samtal och träffar med fina och inspirerande människor.

Jag känner mig så påfylld med energi och pepp!

Det började med måndag-morgon och sista Tekniksvepet för säsongen på Aftonbladet Morgon. Detta var andra gången någonsin jag var med live i studion och det var så kul. Vi pratade om nyheter i Pokémon Go, att göra Spotifylistor med vänner i Facebook Messenger, nya drönar-regler och att söka jobb direkt i Googles sökfält.

Se hela klippet från Aftonbladet Morgon här >> 

Efter mitt TV-framträdande drack jag kaffe med min Tekniksveps-kollega Fredrik Wass, åt frukost med coola IT-bruden Elsa Landberg och sen hängde jag på Influencers of Swedens HQ med mina fina bloggkollegor. Snack med Agnes och Alejandra gav massor av blogg-inspiration som alltid. Love it!

Mot eftermiddagen hoppade jag på snabbtåget ned mot Malmö. Det blev ytterligare en tidig morgon och en hel timmes härligt tekniksnack med dessa grymma typer i sommarupplagan av Morgonpasset i P3! SÅ kul med alla er som lyssnade och det trillade in massor av intressanta lyssnarfrågor.

Här kan du höra HELA delen av programmet när jag var med (+ musik) >> 

Efter programmet åkte jag ut till supercoola Media Evolution Center (typ ett stort kontorshotell fast väldigt future och coolt) och hängde några timmar ihop med brudarna på Mama Said Media, som hjälper företag nå ut på sociala medier.

Därefter var det dags att hoppa på tåget hem igen.

Känner mig väldigt blessed att få göra sådana här saker, umgås med så många fina människor och spendera mina dagar med att prata om allt sådant jag tycker är mest intressant i hela livet. Lyckan alltså!

Lyssnade eller kollade ni live något? Var borde jag åka på turné framöver? Tipsa gärna 👇

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 17 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

  1. Rosita 29 juni, 2017 at 07:37

    Superbra Elin! 👏🏻👏🏻

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *