Video: Hur får jag idéer till blogginlägg?

Att ständigt komma på nya och bra idéer för innehåll att skapa är en av de stora utmaningarna för alla bloggare eller andra som regelbundet skapar nytt innehåll för sina följare.

Det här gäller särskilt om man inte bara bloggar om sitt vardagliga liv utan också försöker skapa andra typer av lärorikt, engagerande eller värdefullt innehåll för sin målgrupp.

I veckans video på min youtubekanal så berättar jag hur jag gör och mina bästa tips både för att hitta och förvalta idéer!

Glöm inte att klicka in på Youtube och ge videon en tumme upp och prenumerera min kanal om du gillar mina videos! Det gör stor skillnad ska ni veta ❤️

Hur gör du för att komma på och förvalta bra idéer? ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 121 times, 1 visits today)

2 kommentarer

  1. Wilda 13 maj, 2017 at 10:04

    Åh jag följde ditt tips på bloggrace för ett tag sen och det var så härligt att bara få texter skrivna! Jag har tusen miljoner idéer och för mig är problemet alltid att välja + att de idéer jag brinner mest för blir så svåra att ta sig an för att jag sätter mina ambitioner så högt direkt. Jag behöver verkligen skriva inlägget så snart det dyker upp en sån idé som jag går igång på för att inte bygga upp den där prestationsångesten.

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *