Så stylar du länkar med CSS I veckans inlägg på Tech Thursday på Influencers of Sweden lär jag ut ännu mer CSS-kodning.

Vad är det för en dag? Ja det är förstås May the 4th, dvs, internationella Star Wars-dagen!!! Men det är också Tech Thursday på Influencers of Sweden. Dagen då jag delar med mig av olika techiga tips, trix, tutorials och guider särskilt för dig som är bloggare och/eller influencer.

Denna vecka handlar det om länkar. För som bloggare länkar man ju förhoppningsvis ofta och mycket. För att lyfta eget innehåll, tipsa sina läsare, sprida länk-kärlek, källhänvisa och tjäna pengar genom affiliate och så vidare.

Därför är det ju superviktigt hur ens länkar ser ut – de måste ju kännas riktigt tydliga och klickvänliga. Samtidigt ska de såklart passa in i bloggens design och stil.

Hur man kan fixa länkarna på sin blogg, specifikt i själva inläggstexterna, visar jag på Influencers of Swedens webb idag.

Läs inlägget Tech Thursday: Fixa klickvänliga länkar med CSS

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *