Jag drar på Geek Girl Meetup: Geek Evolution

Om april månad gick i lugnets och eftertankens tecken så har maj hittills verkligen handlat om att komma ut, träffa folk, nätverka och skapa nya kontakter. Välbehövligt och kul (men också lite hektiskt).

Igår deltog jag i Maja Brauns konstverk som hon håller på och skapar som Artist in residence på Nordic Light Hotel i Stockholm. Det var jättekul och väldigt intressant. Det hela kommer ställas ut på museum vad det verkar i framtiden så jag får återkomma om det.

Imorgon så kommer jag spendera hela dagen på Geek Evolution, Geek Girl Meetups unconference i Stockholm. Jag är SÅ peppad på detta. Har spanat på GGM så himla länge och tänkt att jag verkligen borde vara med men det har inte blivit av. Förrän nu!

Har också äran att få hålla en liten dragning som jag döpt till “Tre nycklar till att skapa ditt eget drömjobb med sociala medier”.

Hoppas ni haft en bra vecka! ❤️ Ses vi på GGM?

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 13 times, 1 visits today)

3 Kommentarer

 1. Elina Comstedt 12 maj, 2017 at 17:22

  Hej!
  För framtida youTube-idéer så tycker jag att det hade varit superkul om du kunde spela in föredragen som du gör! 🙂 Så att vi som inte kan ta oss till ex Sthlm också kan få se det, då det verkar så spännande! 🙂
  Trevlig helg! 😀

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 12 maj, 2017 at 17:28

   Hej! Kan nog fixa något sådant. Är ju lite smålurigt att filma och lägga upp en hel föreläsning när det är något jag tar betalt för att utföra. Men någon typ av mini-version i videoformat eller ett gratis Webinar ska vi nog kunna ordna framöver. Tack för önskemålet, Elina!! ❤️❤️

   Svara
   1. Elina Comstedt 12 maj, 2017 at 17:32

    Ja, det stämmer ju såklart. 🙂 Men kanske någon mini-variant eller något som du sa! 😀

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *