Jag drar på Geek Girl Meetup: Geek Evolution


Om april månad gick i lugnets och eftertankens tecken så har maj hittills verkligen handlat om att komma ut, träffa folk, nätverka och skapa nya kontakter. Välbehövligt och kul (men också lite hektiskt).
Igår deltog jag i Maja Brauns konstverk som hon håller på och skapar som Artist in residence på Nordic Light Hotel i Stockholm. Det var jättekul och väldigt intressant. Det hela kommer ställas ut på museum vad det verkar i framtiden så jag får återkomma om det.

Imorgon så kommer jag spendera hela dagen på Geek Evolution, Geek Girl Meetups unconference i Stockholm. Jag är SÅ peppad på detta. Har spanat på GGM så himla länge och tänkt att jag verkligen borde vara med men det har inte blivit av. Förrän nu!
Har också äran att få hålla en liten dragning som jag döpt till ”Tre nycklar till att skapa ditt eget drömjobb med sociala medier”.

Hoppas ni haft en bra vecka! ❤️ Ses vi på GGM?

3 reaktioner på ”Jag drar på Geek Girl Meetup: Geek Evolution”

 1. Elina Comstedt

  Hej!
  För framtida youTube-idéer så tycker jag att det hade varit superkul om du kunde spela in föredragen som du gör! 🙂 Så att vi som inte kan ta oss till ex Sthlm också kan få se det, då det verkar så spännande! 🙂
  Trevlig helg! 😀

  1. Hej! Kan nog fixa något sådant. Är ju lite smålurigt att filma och lägga upp en hel föreläsning när det är något jag tar betalt för att utföra. Men någon typ av mini-version i videoformat eller ett gratis Webinar ska vi nog kunna ordna framöver. Tack för önskemålet, Elina!! ❤️❤️

   1. Elina Comstedt

    Ja, det stämmer ju såklart. 🙂 Men kanske någon mini-variant eller något som du sa! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering