Så rengör du dina teknikprylar på rätt sätt Nytt inlägg på Tech Thursday på Influencers of Sweden om rätt sätt att hålla tekniken fräsch.

Jag är ganska bra på att rengöra min teknik eftersom jag fotar den ganska ofta. Jag vill också ha det dammfritt runt mina dataprylar på skrivbordet så jag har 3-4 olika mikrofiberdukar i olika lådor på mitt hemmakontor.

Eftersom de flesta av våra prylar antingen drar åt sig mycket damm och/eller att vi rör på dem med våra (inte alltid helt rena) fingrar så kan det vara både smart och hygieniskt att göra rent dem då och då.

Det har jag skrivit om i veckans inlägg på Influencers of Sweden under min vanliga paroll “Tech Thursday”. Läs inlägget här:

Tech Thursday: Så rengör du dina teknikprylar 

 

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 95 times, 1 visits today)

2 kommentarer

  1. Wilda 8 april, 2017 at 13:35

    Så bra inlägg och efterlängtat! Tack!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *