Jag deltar i utställning + en undersökning om influencers

Den 11 maj ska jag delta i en konstutställning. Det är konstnären Maja Braun som är Artist in residence på Nordic Light Hotel i Stockholm. Tillsammans med musikproducenten Armand Wallenberg kommer hon:

 utgöra en levande installation genom att offentligt sitta och arbeta i hotellets foajé. Där man har byggt upp en fullskalig replik på Majas konstnärs-ateljé. Armand har sin portabla studio med sig.

Olika gäster kommer bjudas in och intervjuas under utställningen och jag är en av dem! Så spännande.

Här kan du läsa mer och se hela programmet.

Hjälp oss kartlägga The State of Influencers of Sweden

Det här är en undersökning som riktar sig till dig som läser bloggar. Vilket du ju uppenbarligen gör om du läser det här. Eftersom det är mycket som händer inom influencer marketing just nu är det viktigt att veta hur du som publik känner och tycker. Hur konsumerar man influencers innehåll och hur känner man inför reklam i sociala medier?

Jag tycker det är här är jättebra och viktigt så jag skulle bli superglad om du ville ta några minuter och svara på enkäten. TACK 💖

▹ Här hittar du enkäten The State of: Influencers of Sweden

 

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 23 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

  1. Wilda 3 maj, 2017 at 14:49

    Åh vilken kul grej! 😀

    Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *