På blogg-workation i Stockholms skärgård


För några helger sedan så satte jag mig på tåg och sedan buss ut i skogen i Stockholms skärgård för en helg av avkoppling, god mat, vin, samtal och blogginspiration med några av mina käraste bloggkollegor: Agnes / Cashew Kitchen (som bjöd in oss), Louise / Oh So Sensitive och Annie / Vegokäk.
Ni minns kanske att vi hade en workation i November i Norrtälje ? Vi var alla så rörande överens om att upplägget var så himla bra att vi bestämde oss för att göra det igen helt enkelt.
Så under en helg ägnade vi oss åt att uppdatera oss på vad vi alla håller på med bakom kulisserna på våra bloggar och företag. Utmaningar vi står inför. Idéer som behöver bollas. Teorier som behöver prövas. Utöver det långa timmar i tystnad med en kopp te, utsikt rakt in i snöig skog och laptopen öppen.

Agnes bjöd också på helt fantastiskt god mat!!! Ni anar inte hur välsignad jag känner mig som får hänga med riktiga matexperter (dessutom vegetariska sådana). Höjden av lyx!
Jag hade många planer för allt jag skulle hinna med under helgen. Prickade kanske av 2 av 6 grejer i min ”Workation plan” i Bujon. Men huvudet och inspirationen fylldes på med massor av nytt och jag är så otroligt glad och tacksam för att ha det här mastermind-gänget att hänga med. (Gänget involverar fler än oss fyra också – men mer om det i framtida inlägg).

När man bloggar och är sin egen så har man ju mycket frihet och det kan vara så otroligt spännande, utmanade och kreativ på många plan. Samtidigt är det väldigt ensamt och just att jobba som bloggare och influcencer är ju ett väldigt nytt och på många sätt outforskat yrke. Därför behöver man umgås med människor som till fullo förstår vad man håller på med.
En dag som denna när det är helg och jag egentligen INTE borde jobba (det här inlägget gills inte va?) och jag känner att min hjärna spretar åt alla håll är det perfekt att minnas tillbaka till den där helgen. Försöka hitta det där kreativa lugnet och peppen på framtiden.

Har du någon eller några människor som du umgås med som stärker dig professionellt eller på ett personligt plan? Vad brukar ni hitta på? ?

6 reaktioner på ”På blogg-workation i Stockholms skärgård”

  1. Hej!Det var väl i Norrtälje -trakten ni var på förra ”workation”!? Tack för superbra blogg! Hälsningar Åsa

  2. Två saker.. 1, länken till ”Oh So Sensitive” fungerar inte, tror det är en felstavning 🙂
    2, du har nämnt bloggen ”och företaget” i flera inlägg och jag vet ju att du driver bloggen som ett företag. Men gör du mer saker i företaget? Både radio och tv som du skriver om är ju jobb som är kopplade till bloggen, har du jobb som inte är kopplade till bloggen men ändå till företaget? 🙂

  3. Åh vilken vacker plats. <3 Så mysigt sällskap också! Jag hängde med en stor del av Monthly Makers gänget i helgen och hjälp så inspirerande det är att prata med andra bloggare. Känns som att jag har ny inspiration för typ varje del av mitt bloggande nu 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering