På blogg-workation i Stockholms skärgård En liten återblick på när jag hängde med några kära bloggkollegor en helg i ett hus i skogen.

För några helger sedan så satte jag mig på tåg och sedan buss ut i skogen i Stockholms skärgård för en helg av avkoppling, god mat, vin, samtal och blogginspiration med några av mina käraste bloggkollegor: Agnes / Cashew Kitchen (som bjöd in oss), Louise / Oh So Sensitive och Annie / Vegokäk.

Ni minns kanske att vi hade en workation i November i Norrtälje ? Vi var alla så rörande överens om att upplägget var så himla bra att vi bestämde oss för att göra det igen helt enkelt.

Så under en helg ägnade vi oss åt att uppdatera oss på vad vi alla håller på med bakom kulisserna på våra bloggar och företag. Utmaningar vi står inför. Idéer som behöver bollas. Teorier som behöver prövas. Utöver det långa timmar i tystnad med en kopp te, utsikt rakt in i snöig skog och laptopen öppen.

Agnes bjöd också på helt fantastiskt god mat!!! Ni anar inte hur välsignad jag känner mig som får hänga med riktiga matexperter (dessutom vegetariska sådana). Höjden av lyx!

Jag hade många planer för allt jag skulle hinna med under helgen. Prickade kanske av 2 av 6 grejer i min “Workation plan” i Bujon. Men huvudet och inspirationen fylldes på med massor av nytt och jag är så otroligt glad och tacksam för att ha det här mastermind-gänget att hänga med. (Gänget involverar fler än oss fyra också – men mer om det i framtida inlägg).

När man bloggar och är sin egen så har man ju mycket frihet och det kan vara så otroligt spännande, utmanade och kreativ på många plan. Samtidigt är det väldigt ensamt och just att jobba som bloggare och influcencer är ju ett väldigt nytt och på många sätt outforskat yrke. Därför behöver man umgås med människor som till fullo förstår vad man håller på med.

En dag som denna när det är helg och jag egentligen INTE borde jobba (det här inlägget gills inte va?) och jag känner att min hjärna spretar åt alla håll är det perfekt att minnas tillbaka till den där helgen. Försöka hitta det där kreativa lugnet och peppen på framtiden.

Har du någon eller några människor som du umgås med som stärker dig professionellt eller på ett personligt plan? Vad brukar ni hitta på? 👇

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 8 times, 1 visits today)

6 Kommentarer

 1. Åsa N 18 mars, 2017 at 20:27

  Hej!Det var väl i Norrtälje -trakten ni var på förra “workation”!? Tack för superbra blogg! Hälsningar Åsa

  Svara
 2. Elina 20 mars, 2017 at 10:14

  Två saker.. 1, länken till “Oh So Sensitive” fungerar inte, tror det är en felstavning 🙂
  2, du har nämnt bloggen “och företaget” i flera inlägg och jag vet ju att du driver bloggen som ett företag. Men gör du mer saker i företaget? Både radio och tv som du skriver om är ju jobb som är kopplade till bloggen, har du jobb som inte är kopplade till bloggen men ändå till företaget? 🙂

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 20 mars, 2017 at 10:28

   1. Tack! Hade stavat fel 😓
   2. Det som jag gör i företaget som inte är direkt kopplat till bloggen är webbdesign och grafisk design!

   Svara
 3. Wilda 21 mars, 2017 at 12:28

  Åh vilken vacker plats. <3 Så mysigt sällskap också! Jag hängde med en stor del av Monthly Makers gänget i helgen och hjälp så inspirerande det är att prata med andra bloggare. Känns som att jag har ny inspiration för typ varje del av mitt bloggande nu 😀

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *