Nytt på Inos: köpguide till kamera för att filma och vlogga

Bild: Stocksnap.io

Jag har gjort en köpguide till Influencers of Swedens kunskapsbank som redan fått många glada tillrop i stil med ”har letat efter detta i åratal” och ”precis vad jag behövde just precis nu”! Alltid roligt.
Helt ärligt kan jag säga att jag själv skulle behövt den här köpguiden när jag själv köpte kamera för något år sedan. Hade jag vetat det jag vet nu hade jag nog lagt mina pengar på en annan kamera än min Nikon 7100. Den är jättebra men inte för att filma – något som jag gör väldigt mycket nuförtiden.
Oh well – det är lätt att vara efterklok. Nu räddar jag er från att göra samma sak. In och läs:

Tech Thursday: Hitta rätt kamera för dina filmer och vloggar (2017) >>

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering