Nytt på Inos: köpguide till kamera för att filma och vlogga I går var det Tech Thursday-time igen på Influencers of Swedens sajt.

Bild: Stocksnap.io

Jag har gjort en köpguide till Influencers of Swedens kunskapsbank som redan fått många glada tillrop i stil med “har letat efter detta i åratal” och “precis vad jag behövde just precis nu”! Alltid roligt.

Helt ärligt kan jag säga att jag själv skulle behövt den här köpguiden när jag själv köpte kamera för något år sedan. Hade jag vetat det jag vet nu hade jag nog lagt mina pengar på en annan kamera än min Nikon 7100. Den är jättebra men inte för att filma – något som jag gör väldigt mycket nuförtiden.

Oh well – det är lätt att vara efterklok. Nu räddar jag er från att göra samma sak. In och läs:

Tech Thursday: Hitta rätt kamera för dina filmer och vloggar (2017) >>

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *