Jag föreläser på TIC och Goto 10


Ett mål som jag skrev upp i min Bujo här i början på året var att jag ville föreläsa. Som av en händelse så har jag just nu tre föreläsningar bokade och två av dem kan ni komma på!!

The Influencer Convention

På fredag föreläser jag på TIC – The influencer convention! Det är ett MÅSTE-event för dig som vill jobba som influencer, redan jobbar som influencer eller jobbar MED influencers. Jag är så otroligt stolt över att få vara del av det här programmet med så många superpersoner och idoler. Det finns biljetter kvar  – in och köp!
Jag kommer även hålla en workshop i Premiere Pro tillsammans med Adobe på lördagen så det blir verkligen två toppendagar.

Internetstiftelsens Goto 10

Så här beskriver IIS Goto 10:

Goto 10 är Internetstiftelsen i Sverige, IIS, nya kostnadsfria mötesplats för dig som vill jobba, nätverka, lära dig nya saker eller ta en kaffe. Allt med internet i fokus. Platsen är Hammarby kaj 10 i Stockholm.

Så himla bra och spännande! Den 17 maj kommer alltså jag att föreläsa där om hur jag drog igång och förverkligade min egen internet-idé: nämligen den här bloggen.
Du kan inte signa upp dig på eventet riktigt än men du kan gå in på goto10.se och skriva upp dig på nyhetsbrevet så får du all info när den är tillgänglig (plus en tygkasse och klistermärke om du är snabbis!!). Du kan även följa på twitterinstagram och facebook.

Den tredje föreläsningen…

… är för gymnasieelever här i Örebro. Att föreläsa på skolor är något jag verkligen skulle vilja göra mer av framöver så jag är så glad att jag får sätta igång med det redan nu. Är du lärare på en skola tycker jag du ska pitcha mig till den som köper in föreläsningar hos er. ?

Jag är så otroligt pirrig, peppad och förväntansfull inför dessa föreläsningar. ✨

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

6 reaktioner på ”Jag föreläser på TIC och Goto 10”

  1. Såå roligt och spännande att du ska börja föreläsa!! Stort Lycka till!! Skulle så gärna kommit och lyssnat?? Kram!

  2. Vilken kul grej! Och så mycket du har att ge så vet jag att det kommer ge många människor perspektiv, mod och inspiration. Jag drömmer också om att föreläsa och det har jag ju gjort en del, men att göra det utifrån bloggen vore så härligt. Framtida karriärmål helt klart. Kanske inte så långt bort ändå 🙂 Stort lycka till Elin!

  3. Du var, återigen, så himla bra på #TICse! Du kommer äga på de andra föreläsningarna också. Hoppas att det kommer fler föreläsningar =D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!