Jag föreläser på TIC och Goto 10

Ett mål som jag skrev upp i min Bujo här i början på året var att jag ville föreläsa. Som av en händelse så har jag just nu tre föreläsningar bokade och två av dem kan ni komma på!!

The Influencer Convention

På fredag föreläser jag på TIC – The influencer convention! Det är ett MÅSTE-event för dig som vill jobba som influencer, redan jobbar som influencer eller jobbar MED influencers. Jag är så otroligt stolt över att få vara del av det här programmet med så många superpersoner och idoler. Det finns biljetter kvar  – in och köp!

Jag kommer även hålla en workshop i Premiere Pro tillsammans med Adobe på lördagen så det blir verkligen två toppendagar.

Internetstiftelsens Goto 10

Så här beskriver IIS Goto 10:

Goto 10 är Internetstiftelsen i Sverige, IIS, nya kostnadsfria mötesplats för dig som vill jobba, nätverka, lära dig nya saker eller ta en kaffe. Allt med internet i fokus. Platsen är Hammarby kaj 10 i Stockholm.

Så himla bra och spännande! Den 17 maj kommer alltså jag att föreläsa där om hur jag drog igång och förverkligade min egen internet-idé: nämligen den här bloggen.

Du kan inte signa upp dig på eventet riktigt än men du kan gå in på goto10.se och skriva upp dig på nyhetsbrevet så får du all info när den är tillgänglig (plus en tygkasse och klistermärke om du är snabbis!!). Du kan även följa på twitterinstagram och facebook.

Den tredje föreläsningen…

… är för gymnasieelever här i Örebro. Att föreläsa på skolor är något jag verkligen skulle vilja göra mer av framöver så jag är så glad att jag får sätta igång med det redan nu. Är du lärare på en skola tycker jag du ska pitcha mig till den som köper in föreläsningar hos er. 😉

Jag är så otroligt pirrig, peppad och förväntansfull inför dessa föreläsningar. ✨

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 13 times, 1 visits today)

6 Kommentarer

 1. Nenne 29 mars, 2017 at 08:49

  Såå roligt och spännande att du ska börja föreläsa!! Stort Lycka till!! Skulle så gärna kommit och lyssnat😊😥 Kram!

  Svara
 2. Wilda 29 mars, 2017 at 19:43

  Vilken kul grej! Och så mycket du har att ge så vet jag att det kommer ge många människor perspektiv, mod och inspiration. Jag drömmer också om att föreläsa och det har jag ju gjort en del, men att göra det utifrån bloggen vore så härligt. Framtida karriärmål helt klart. Kanske inte så långt bort ändå 🙂 Stort lycka till Elin!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 29 mars, 2017 at 22:05

   Nej det borde verkligen inte vara långt bort från dig. Tror du har mycket inspirerande att dela med dig av. ❤❤

   Svara
 3. Caroline 3 april, 2017 at 21:14

  Du var, återigen, så himla bra på #TICse! Du kommer äga på de andra föreläsningarna också. Hoppas att det kommer fler föreläsningar =D

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *