Social by default – podden som alltid har örat mot marken Veckans poddtips är för dig som vill lära dig mer om och ha koll på sociala medier.

Foto: Social by default

Är du som jag helt galet intresserad av sociala medier och att höra smarta personer prata om dem? Då borde du lyssna på podcasten Social by default med Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt.

Det här är två av branschens skarpaste hjärnor på området som varje vecka delar med sig av sina tankar kring det senaste från den sociala sfären. Alltid med ett perspektiv på användning och framtiden. Hur kommer det här sociala mediet påverka oss? Hur borde man använda det i sin verksamhet? Hur kommer det se ut framöver?

En sak jag verkligen uppskattar är att de är personliga och ödmjuka. Jag har lite svårt för många amerikanska podcasts på ämnet eftersom det lätt blir väldigt “gå-påigt” eller vad man ska säga. Att lyssna på Deeped och Sarah är mer som skön avslappning.

Ett avsnitt som jag såklart uppskattade särskilt mycket var det de gjorde med konsulten Miranda Jansson om influencer marketing (som är framtiden, yesss 🙌). Förutom att det gav mig vatten på min kvarn så berättade de också på ett så himla bra sätt hur företag ska tänka när de jobbar med influencers. Seriöst, skulle vilja skicka det här avsnittet som en bilaga till 90 % av alla företag som kontaktar mig för samarbeten.

Har ni några bra tips på poddar inom det här ämnet? Dela gärna med er i kommentarerna. 👇

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 8 times, 1 visits today)

6 Kommentarer

 1. Andrea 14 februari, 2017 at 09:21

  Tack för tipset!

  Har inga podd-tips om just sociala medier, men en del kreativitetspoddar pratar ibland om strategier som jag älskar att lyssna på, trots min hatkärlek till sociala medier. Can’t live with it, can’t live without it. Haha!

  Det är så sjukt intressant 🙂

  Svara
 2. Jonas Arnklint 14 februari, 2017 at 12:12

  Måste erkänna att jag totalt missat Social by default, hur kan man ha missat den!? 🙂 Tack för tipset Elin!

  Svara
 3. Anna 19 februari, 2017 at 23:13

  Där har jag varit gäst, oerhört bra podd!

  Fick tips om Charged häromdagen, har inte lyssnat själv än men tipsar om den ändå. 🙂

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *