Social by default – podden som alltid har örat mot marken

Foto: Social by default

Är du som jag helt galet intresserad av sociala medier och att höra smarta personer prata om dem? Då borde du lyssna på podcasten Social by default med Deeped Niclas Strandh och Sarah Larsson Bernhardt.
Det här är två av branschens skarpaste hjärnor på området som varje vecka delar med sig av sina tankar kring det senaste från den sociala sfären. Alltid med ett perspektiv på användning och framtiden. Hur kommer det här sociala mediet påverka oss? Hur borde man använda det i sin verksamhet? Hur kommer det se ut framöver?
En sak jag verkligen uppskattar är att de är personliga och ödmjuka. Jag har lite svårt för många amerikanska podcasts på ämnet eftersom det lätt blir väldigt ”gå-påigt” eller vad man ska säga. Att lyssna på Deeped och Sarah är mer som skön avslappning.
Ett avsnitt som jag såklart uppskattade särskilt mycket var det de gjorde med konsulten Miranda Jansson om influencer marketing (som är framtiden, yesss ?). Förutom att det gav mig vatten på min kvarn så berättade de också på ett så himla bra sätt hur företag ska tänka när de jobbar med influencers. Seriöst, skulle vilja skicka det här avsnittet som en bilaga till 90 % av alla företag som kontaktar mig för samarbeten.

Har ni några bra tips på poddar inom det här ämnet? Dela gärna med er i kommentarerna. ?

6 reaktioner på ”Social by default – podden som alltid har örat mot marken”

  1. Tack för tipset!
    Har inga podd-tips om just sociala medier, men en del kreativitetspoddar pratar ibland om strategier som jag älskar att lyssna på, trots min hatkärlek till sociala medier. Can’t live with it, can’t live without it. Haha!
    Det är så sjukt intressant 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering