Första klubbmailet – andra chansen! [+ gratis mobilbakgrunder]


Jag är så himla glad för igår så nådde antalet medlemmar i Teknifiks mailklubb över 100 stycken!!! Det är verkligen helt fantastiskt. Det första mailet gick ut för några dagar sen och flera har redan uttryckt ledsamhet över att ha missat det. Så jag tänkte därför erbjuda en andra chans (även till er som gick med efter att första mailet gick ut). ?
Först vill jag bara säga hur otroligt kul det varit att få mail från er i klubben. STORT TACK för att ni la ned tiden på att berätta mer om er själva och ge mig input för framtiden här ❤!
Jag har bestämt att min första mailkurs som jag ska börja jobba på får bli: ”Så styr du upp ditt digitala liv”! De andra idéerna jag berättade om i det första mailet (som du kan få skickat till dig alldeles här nedanför) ligger också på turordning för att förverkligas på något sätt framöver. Men många av er efterfrågade mindre teknikpanik och mer effektivitet – så det börjar jag knåpa på nu direkt! PEPP ?

Freebies – yay freebies!

Freebies är ett härligt amerikanskt ord för gratisgrejor, helt enkelt. I det här fallet digitala grejor som jag skickar med i mina mail som man får ladda hem. En liten present helt enkelt!
I det första mailet så skickade jag med mobilbakgrunderna du ser på bilden i början av det här inlägget.
För att få det första mailet skickat till dig, om du missade det, plus gratis mobilbakgrunder behöver du bara fylla i din mailadress här nedanför! Det spelar ingen roll om du redan skrivit upp dig på klubben, du får mailet ändå och blir inte dubbel-uppskriven eller något sådant. Perfekt för alla er som känner att ni missade chansen!  (Uppdatering 2018-03-29 Jag har bytt leverantör av mina klubbmail så tyvärr går det inte längre att få detta mail skickat till sig. Om du skriver upp dig nedanför blir du medlem i klubben och får nästa ordinarie utskick).

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

5 reaktioner på ”Första klubbmailet – andra chansen! [+ gratis mobilbakgrunder]”

  1. Pingback: Länkkärlek: Teknifik | aversioner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!