Första klubbmailet – andra chansen! [+ gratis mobilbakgrunder]


Jag är så himla glad för igår så nådde antalet medlemmar i Teknifiks mailklubb över 100 stycken!!! Det är verkligen helt fantastiskt. Det första mailet gick ut för några dagar sen och flera har redan uttryckt ledsamhet över att ha missat det. Så jag tänkte därför erbjuda en andra chans (även till er som gick med efter att första mailet gick ut). ?
Först vill jag bara säga hur otroligt kul det varit att få mail från er i klubben. STORT TACK för att ni la ned tiden på att berätta mer om er själva och ge mig input för framtiden här ❤!
Jag har bestämt att min första mailkurs som jag ska börja jobba på får bli: ”Så styr du upp ditt digitala liv”! De andra idéerna jag berättade om i det första mailet (som du kan få skickat till dig alldeles här nedanför) ligger också på turordning för att förverkligas på något sätt framöver. Men många av er efterfrågade mindre teknikpanik och mer effektivitet – så det börjar jag knåpa på nu direkt! PEPP ?

Freebies – yay freebies!

Freebies är ett härligt amerikanskt ord för gratisgrejor, helt enkelt. I det här fallet digitala grejor som jag skickar med i mina mail som man får ladda hem. En liten present helt enkelt!
I det första mailet så skickade jag med mobilbakgrunderna du ser på bilden i början av det här inlägget.
För att få det första mailet skickat till dig, om du missade det, plus gratis mobilbakgrunder behöver du bara fylla i din mailadress här nedanför! Det spelar ingen roll om du redan skrivit upp dig på klubben, du får mailet ändå och blir inte dubbel-uppskriven eller något sådant. Perfekt för alla er som känner att ni missade chansen!  (Uppdatering 2018-03-29 Jag har bytt leverantör av mina klubbmail så tyvärr går det inte längre att få detta mail skickat till sig. Om du skriver upp dig nedanför blir du medlem i klubben och får nästa ordinarie utskick).

5 reaktioner på ”Första klubbmailet – andra chansen! [+ gratis mobilbakgrunder]”

  1. Pingback: Länkkärlek: Teknifik | aversioner

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering