Första klubbmailet – andra chansen! [+ gratis mobilbakgrunder] Missade du mitt första klubbmail? Nu får du en ny chans.

Jag är så himla glad för igår så nådde antalet medlemmar i Teknifiks mailklubb över 100 stycken!!! Det är verkligen helt fantastiskt. Det första mailet gick ut för några dagar sen och flera har redan uttryckt ledsamhet över att ha missat det. Så jag tänkte därför erbjuda en andra chans (även till er som gick med efter att första mailet gick ut). 😊

Först vill jag bara säga hur otroligt kul det varit att få mail från er i klubben. STORT TACK för att ni la ned tiden på att berätta mer om er själva och ge mig input för framtiden här ❤️!

Jag har bestämt att min första mailkurs som jag ska börja jobba på får bli: “Så styr du upp ditt digitala liv”! De andra idéerna jag berättade om i det första mailet (som du kan få skickat till dig alldeles här nedanför) ligger också på turordning för att förverkligas på något sätt framöver. Men många av er efterfrågade mindre teknikpanik och mer effektivitet – så det börjar jag knåpa på nu direkt! PEPP 👏

Freebies – yay freebies!

Freebies är ett härligt amerikanskt ord för gratisgrejor, helt enkelt. I det här fallet digitala grejor som jag skickar med i mina mail som man får ladda hem. En liten present helt enkelt!

I det första mailet så skickade jag med mobilbakgrunderna du ser på bilden i början av det här inlägget.

För att få det första mailet skickat till dig, om du missade det, plus gratis mobilbakgrunder behöver du bara fylla i din mailadress här nedanför! Det spelar ingen roll om du redan skrivit upp dig på klubben, du får mailet ändå och blir inte dubbel-uppskriven eller något sådant. Perfekt för alla er som känner att ni missade chansen!

 

Få första mailet + gratis mobilbakgrunder!

Genom att klicka på knappen blir du med i Teknifiks mailklubb!

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 9 times, 1 visits today)

5 Kommentarer

 1. Eva Gustafsson 15 februari, 2017 at 08:56

  Missade första medlemsbrevet 🤓

  Svara
 2. Pingback: Länkkärlek: Teknifik | aversioner

 3. Tove 18 februari, 2017 at 23:10

  Vill också gärna ha första klubbmailet. Vilken fantastisk sida! 🙌

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *