Video: Bygger sekelskiftesvilla i Sims 4 Veckans youtubevideo är en uppspeedad video där du får följa med när jag bygger en villa i sekelskiftesstil.

I ärlighetens namn var det väldigt nära att det inte blev någon video den här veckan. Jag har stressat en massa hela förra veckan för att bli klar med bokföringen plus att det som vanligt varit massa annat och jobb.

Så igår, söndag, när det var dags att göra något hade jag ingen lust, ingen inspiration, ingenting. Så jag bestämde mig för att bygga ett hus i Sims 4 och spela in det. Så så fick det bli.

På senaste tiden har jag vart riktigt sugen på att försöka bygga en sekelskiftesinspirerad villa med massa fönster, tunga gardiner, orientaliska mattor och en punschveranda.

Så här ser baksidan på huset ut med en balkong, punschverandan och en liten utgång till trädgården.

Här är köket som jag blev riktigt nöjd med. Tycker kök är himla svårt! Här ser man från köket och ut i hallen mot ytterdörren.

Här är hallen och trappen upp till övervåningen. På sidoborden här ser ni saker ur min favoritkategori i dekorationskatalogen: krafs! En massa random små prylar av olika slag som inte kan användas till något i spelet men gör att allting ser lite mer “riktigt” ut tycker jag.

Har ni några förslag på andra saker man borde bygga? Vad tycker ni är kul att bygga, som spelar Sims?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

4

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 1 605 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Lovisa 17 januari, 2017 at 13:18

  SIMS!! Det var så länge sen jag spelade det nu, typ när det först kom!? Jätterolig video att kolla på, så tillfredsställande på något sätt att bara se allt ta form i snabbspolning. Önskar det var så IRL också. ?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 17 januari, 2017 at 15:10

   Åh vad kul att du gillade det! Ja jag älskar att kolla på speed builds. Speed det mesta faktiskt haha 🙂
   Ja gud det tog ju cirkus 3-4 timmar i verkligheten. Oh My lord så tidskrävande. Men också skönt att verkligen genomföra något satsigt. 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *