Mina julklappar till mig själv Det viktigt att fira sina framgångar och som sin egen chef ge sig själv lite julbonus.

Jag har jobbat hårt det senaste året. I våras pluggade jag sista terminen på universitetet med programmering och projektarbete samtidigt som jag startade den här bloggen. Under sommaren jobbade jag heltid på Sveriges radio och drev mitt eget företag och Teknifik utöver det. Under den här hösten har jag jobbat 60% på SR och 40% med bloggen och mitt eget företag (fast i ärlighetens namn blir det förstås mer).

Därför tyckte jag innan jul att jag ville klappa mig själv på axeln, använda lite av de pengarna jag dragit in på den här bloggen till att köpa något som kan underlätta mitt arbete.

Det blev Apples Magic Trackpad gen 2 ! Alltså en touchpad som jag kan använda istället för mus när jag har min laptop dockad vid mitt skrivbord. Det gör arbetet i Premiere pro, photoshop och illustrator mycket enklare eftersom jag kan använda samma svep/zoom/scroll-rörelser som på laptopen.

Dessutom är den stor, vit och trådlös så den matchar mitt mac-tangentbord fint och bidrar inte till mer sladdkaos. Inbillar mig också att det kommer ge bättre ergonomi men vet inte om det är sant.

Sen så såg jag den här muggen på Lagerhaus som jag köpte till mig själv privat så att säga. God jul Elin önskar Elin. Muggen har jag på skrivbordet som en påminnelse om att det är jag som är boss, helt enkelt. Girl power osv.

Har ni köpt några julklappar till er själva i år? Varför/varför inte? Om du gjort det – vad köpte du? 👇✨

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 27 times, 1 visits today)

14 Kommentarer

 1. Linda 5 januari, 2017 at 11:53

  Älskar att köpa julklappar till mig själv :):):) brukar t.o.m ibland be affären slå in dem pga. mycket roligare att ta hem dem då!
  iår köpte jag ett par skor för “lönen” jag plockat ut från företaget! känns fint att gå runt i dem och tänka att jag köpt dem för pengar jag fått från skådespeleri!

  puss!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 januari, 2017 at 12:00

   Bästa känslan alltså!! Åh måste fixa inslagning nästa gång jag som ÄLSKAR paket. Att ha dom. Klämma på dom. Och slutligen öppna dom också :))
   Det är så fint att ha något konkret man kan titta på och se: den här har jag faktiskt betalt med pengar från MITT företag! Det är stort. ❤❤

   Svara
 2. Carin 5 januari, 2017 at 12:07

  Jag köpte en ny kamera till mig själv, och är så väldigt nöjd med det! Nu har det blivit kul att fota till bloggen och jag märker att jag tar mer bilder privat också. Har så många fina bilder på familjen ifrån julen i år!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 januari, 2017 at 12:09

   Vad härligt!! Ny kamera alltså – den känslan. Plötsligt vill man typ gå ut i naturen och fota kvistar i motljus och allt sånt. Älskar det. Älskar iofs alltid “ny teknik”-känslan. Men kamera är bannemig något speciellt. 😀

   Svara
 3. Caroline 5 januari, 2017 at 12:34

  Exakt den där muggen köpte jag också till mig själv i höstas. Då hade jag precis startat eget företag och kände att muggen passade mig perfekt eftersom jag då blivit min egen boss =)

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 januari, 2017 at 12:38

   Awesome!! Älskar sådana där små saker man kan ha runt sig för att liksom påminna en och hjälpa att hålla fokus liksom. Har ett vykort vid min dator också där det står “If not now when?”. Är generellt inte så för “pepp-citat” och sånt men just det här kortet gillar jag. Det påminner mig om att det inte är någon idé att vänta utan vill man något är det bara att göra det som krävs för att nå dit. Inte sen. Nu!

   Svara
 4. Johanna 5 januari, 2017 at 13:26

  I loved this post!!

  I offered to my little myself a pyjama and a babybook from Canada (that arrived yesterday) to remember the first steps of my son. A shelf from a small Danish brand and Falke longstrump 😍

  Stora kramar

  Svara
 5. Abbe 5 januari, 2017 at 17:25

  Följt din blogg senaste veckan nu, du är verkligen en inspiration måste jag säga!
  Grym blogg och väldigt bra innehåll. Kommer definitivt besöka denna sida oftare.
  Keep up the good work!

  Svara
 6. Ylva maria 5 januari, 2017 at 20:30

  Min till mig själv är en Isak og even-tröja från kjøtt&blod 😍😍😍😍

  Svara
 7. FREEDOMtravel 5 januari, 2017 at 22:10

  Vår bästa julklapp till oss och bloggen är att vi fått möjlighet att börja fota med 360-kamera! 🙂

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *