Spotify-lista: Min bästa julmusik


Jag ska erkänna att jag älskar jul. Inte så att jag börjar dricka julmust i oktober och tar in gran i november. Istället försöker jag spara så mycket som möjligt på allting så det blir riktigt mysigt och speciellt.
Från första advent börjar jag smålyssna lite på min julmusiklista när jag pysslar hemma för att komma i stämning. Sedan under julhelgen går den givetvis varm. Eftersom den musik blir så pass speciell så ger den också optimalt med feeling för mig.
För några år sedan byggde jag en riktigt grym jullista men för något år sedan optimerade jag den lite och valde ut godbitarna och lade till lite nytt. Nu tänkte jag dela lista med er!

Den här listan innehåller:

Lite amerikansk 40-50-tals jul med Bing Crosby and the Andrew Sisters, Ella Fitzgerald och Elvis. Lite 60-tals soul. Lite traditionell svensk folkmusik. Lite jazz. Lite modern indie/folk med min julfavorit Sufjan Stevens.
Det är en salig blandning helt enkelt men jag tycker den har legat och göttat till sig riktigt bra över åren.

? Prenumerera på: Elin Häggbergs ultimata jullista ?

4 reaktioner på ”Spotify-lista: Min bästa julmusik”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering