Spotify-lista: Min bästa julmusik En riktigt julskimrande och lite ovanlig julblandning med allt från folkmusik till soul.

Jag ska erkänna att jag älskar jul. Inte så att jag börjar dricka julmust i oktober och tar in gran i november. Istället försöker jag spara så mycket som möjligt på allting så det blir riktigt mysigt och speciellt.

Från första advent börjar jag smålyssna lite på min julmusiklista när jag pysslar hemma för att komma i stämning. Sedan under julhelgen går den givetvis varm. Eftersom den musik blir så pass speciell så ger den också optimalt med feeling för mig.

För några år sedan byggde jag en riktigt grym jullista men för något år sedan optimerade jag den lite och valde ut godbitarna och lade till lite nytt. Nu tänkte jag dela lista med er!

Den här listan innehåller:

Lite amerikansk 40-50-tals jul med Bing Crosby and the Andrew Sisters, Ella Fitzgerald och Elvis. Lite 60-tals soul. Lite traditionell svensk folkmusik. Lite jazz. Lite modern indie/folk med min julfavorit Sufjan Stevens.

Det är en salig blandning helt enkelt men jag tycker den har legat och göttat till sig riktigt bra över åren.

? Prenumerera på: Elin Häggbergs ultimata jullista ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 207 times, 1 visits today)

4 kommentarer

  1. Rania {Rowan Tree} 14 december, 2016 at 08:18

    Åh det låter som en lista med mycket jag gillar, den prenumererar jag genast på! Har inte lyssnat på julmusik än – nu blev det premiär!

    Reply
  2. Håkan Liljeqvist 14 december, 2016 at 08:54

    Listan rullar på kontoret idag. Tack för att du delar julstämning! 🙂

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *