Hej då 2016 – nu kör vi, 2017!


2016 ändå! Vilket år. När jag säger att den här bloggen inte ens är ett år än så är det många som blir förvånade, även bland mina närmsta. Kanske för att allt gått himla snabbt och kanske för att det bara känns väldigt naturligt för min omgivning att jag gör det här. Det känns helt enkelt rätt!
Max skulle hjälpa mig att fota lite ”Gott nytt år”-bilder med ett tomtebloss. Är så ovan när andra ska fota mig eftersom jag mest är van att fota mig själv. Eftersom blosset inte syntes så värst gick jag loss ordentligt med en gratis glitterpensel för Photoshop. Det är ju ändå nyår! 
Det här kommer inte bli någon årskrönika eller sammanfattade inlägg över året. Det sparar jag till 20 januari när min blogg firar ett år.
Men kan säga att jag är så ENORMT TACKSAM över allt som hänt det här året. Jag satsade på min dröm och det gick vägen. Att driva den här bloggen har varit så otroligt mycket roligare och mer givande under det här första året än jag någonsin vågat drömma om.
Bara en sådan sak som att en av mina största entreprenörs och bloggförebilder, Underbara Clara Lidström, lyfte fram mig i ett inlägg på det här sättet. Ett inlägg med rubriken Nyckeln till framgång. Bättre avslut på det här året kunde jag knappt önska. 
Även om 2016 på ett globalt plan varit ett hemskt, oväntat och omtumlande år så har det på ett personligt och yrkesmässigt plan för mig varit helt fantastiskt. Jag startade den här bloggen och började hitta fram till min väg och vad jag vill med min framtid och mitt yrkesliv. Jag tog examen och fick jobb. Framförallt har jag fått mer pepp, kärlek, nya smarta bloggvänner och kollegor än jag kunnat önska.

Så vad händer 2017?

Jag kommer levla upp mitt blogg-game ytterligare! Satsa mer tid, mer energi och ta nya steg för att ta den här bloggen och mitt företag framåt.
Under mellandagarna här har jag påbörjat arbetet med att koda ihop ett nytt bloggtema som ska funka och se ut ännu mer som jag vill. Jag har även påbörjat ett samarbete som förhoppningsvis kommer ge mycket fina saker under kommande år (mer info kommer).

Jag vet inte vad framtiden och 2017 kommer bjuda på men jag är väldigt peppad på att ta mig an det hela. ✨ Tack för att ni är med mig. Ni betyder allt. GOTT NYTT ÅR! ❤️

23 reaktioner på ”Hej då 2016 – nu kör vi, 2017!”

  1. Ojdå! Snart dags för 1-års kalas!!! Funderade just på hur länge du har hållit på… Önskar ett gott slut och ett gott nytt år till er båda o katten!!!????

  2. Har varit så kul att följa dig under året, minns inte ens när jag hittade hit utan det känns som du alltid funnits med i min bloglovin-feed. Ska bli spännande att se vad du hittar på under året som kommer, känns som det kan hända vad som helst här – på ett bra sätt 🙂
    Gott nytt år!

  3. Ja men vi är peppiga på att följa dig. Så himla spännande år du haft och så mycket bra det finns på din blogg för oss tekniktörstande bloggsjälar. Laddade själv ner mario till iphonen efter ditt inlägg om det! En liten grej men ändå en influencer grej. Happy new years på dig!

  4. Och jag är så glad att du bloggar, Elin! Jag som gärna följer bloggar som lite går sin egen väg och inte är så förbaskat strömlinjeformade, uppskattar din blogg jättemycket. Men det vet du redan! Ser fram emot att följas åt under 2017 också!

  5. Elina Comstedt

    Gott Nytt År!! 😀 Det var så otroligt roligt att hitta din blogg och jag har fått så många bra tips, Tack! Jag hoppas du får ett underbart 2017!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering