Glad fredag!

happy friday gif
Ville bara önska er en glad fredag! Brukar ju inte blogga på fredagar egentligen, det är lite utav min fri-dag (pun intended!). Tänkte därför bjussa på lite extramaterial idag för jag fick fredagsfeeling.
I dag har jag varit grymt seg i starten pga julbord igår. Oh my lord! Men jag kan meddela att morgonpigga Teknifik-gillare bör slå på TV3/Aftonbladet TV på måndag kl 7-ish för att se mig snacka technyheter och snackisar.
Nu ska jag fixa bild till en liten julklappsguide jag jobbade på igår. För alla oss som inte handlar julklappar sådär föredömligt långt i förväg. Och så ska ju nästa veckas youtube-video spelas in också. Tänkte visa mitt lilla IKEA-hack för hur jag förvarar min gamingdator.
Ikväll ska jag på träning och sen ska vi tydligen se Jonathan Johansson så det blir ju pepp. Har dessutom min första hemmahelg på väldigt länge så det ser jag verkligen fram emot. Det blir derby, julstök (läs: städning) och bio – är tanken.

Ha en finemangsfin fredag!! ??

Ps! Om vi har Photoshop CC kan ni göra en GIF som min från en mobilfilm

2 reaktioner på ”Glad fredag!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering