Apptips: Låt dina barn facetime-ringas med tomten

Så här inför jul tänkte jag dela med mig av ett kul tips jag fick från signaturen “Julpappan” på mail häromdagen (TACK ❤️).

Med appen XmasTime kan du låta tomten ringa upp ditt barn. Det är ungefär som ett facetime-samtal mellan dig och ditt barn men du pratar genom en liten tomtefigur med röstförställning.

Kolla här:

Kul idé kan jag tycka. Och om du, liksom jag, reagerar på att tomtens röst låter lite som sådana där läskiga hotsamtal från kidnappare i filmer? Tänk då på att ditt barn (förhoppningsvis ?) inte har de referensramarna. Där du hör kidnapparröst kommer de höra tomteröst.

Här kan du ladda ned appen XmasTime til iPhone.

Har du barn? Är det här något du skulle kunna tänka dig att prova? ?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

3

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailklubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 3 740 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *