Nytt på Influencers of Sweden: Så mobilanpassar du din blogg

mobilanpassa-blogg

Hörni, ni har väl inte missat att bästa Better Bloggers nu mer går under namnet Influencers of Sweden?! Det som tidigare var ett nätverk har nu utvecklats ännu mer och blivit en ekonomisk förening med en riktig powerstyrelse och såklart är hjärnan och VD:n för det hela briljanta Linda Hörnfeldt.

Jag är oerhört glad och stolt att få vara med i den här rörelsen och att jag får vara delaktig i den här sammanslutningen briljanta yrkespersoner. Bloggyrket är ju väldigt nytt för mig och jag hade aldrig varit där jag är idag utan detta gäng.

Mitt uppdrag som skribent varannan vecka på sajten fortsätter. Denna vecka har jag skrivit om något som är väldigt viktigt – nämligen att tänka ”mobilt först” i designprocessen av ens hemsida/blogg. Som webbdesigner vet jag att det är lätt att fastna så mycket i desktop-designen. Men sanningen är ju den att det är mobilen som är enheten där de allra flesta konsumerar innehåll idag.

Därför handlar veckans inlägg om hur du bör tänka kring din bloggdesign (men detsamma går ju för hemsidor generellt) för att komma fram till en riktigt bra design för nu men framförallt framtiden.

Läs inlägget Tech Thursday: Så mobilanpassar du din blogg här >>

4 reaktioner på ”Nytt på Influencers of Sweden: Så mobilanpassar du din blogg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering