Nytt på Influencers of Sweden: Så mobilanpassar du din blogg Mobilen är vår viktigaste enhet för innehållskonsumtion och det är där du ska lägga krutet i designprocessen.

mobilanpassa-blogg

Hörni, ni har väl inte missat att bästa Better Bloggers nu mer går under namnet Influencers of Sweden?! Det som tidigare var ett nätverk har nu utvecklats ännu mer och blivit en ekonomisk förening med en riktig powerstyrelse och såklart är hjärnan och VD:n för det hela briljanta Linda Hörnfeldt.

Jag är oerhört glad och stolt att få vara med i den här rörelsen och att jag får vara delaktig i den här sammanslutningen briljanta yrkespersoner. Bloggyrket är ju väldigt nytt för mig och jag hade aldrig varit där jag är idag utan detta gäng.

Mitt uppdrag som skribent varannan vecka på sajten fortsätter. Denna vecka har jag skrivit om något som är väldigt viktigt – nämligen att tänka “mobilt först” i designprocessen av ens hemsida/blogg. Som webbdesigner vet jag att det är lätt att fastna så mycket i desktop-designen. Men sanningen är ju den att det är mobilen som är enheten där de allra flesta konsumerar innehåll idag.

Därför handlar veckans inlägg om hur du bör tänka kring din bloggdesign (men detsamma går ju för hemsidor generellt) för att komma fram till en riktigt bra design för nu men framförallt framtiden.

Läs inlägget Tech Thursday: Så mobilanpassar du din blogg här >>

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 99 times, 1 visits today)

4 kommentarer

  1. Wilda 10 november, 2016 at 21:03

    Jag är så himla glad att du gör dessa inlägg. Life savers <3

    Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *