En techbloggares drömmar

elin-haggberg-teknikbloggare-blogg

När vi nu närmar år årets sista månad så börjar jag tänka både mycket på året som varit och året som kommer. Nu i december vill jag ta mig tiden att ta ett steg tillbaka och se det större perspektivet. Vad vill jag och vart är jag påväg?

Min plan för december är dels att framåt jul dra ned lite på tempot här på bloggen och ta mig tiden att jobba framåt. En ny design av bloggen är på gång, nya projekt i pipeline som behöver kickas igång och massa annat spännande.

Jag känner också ett stort behov av att pyssla hemma, typ baka lussebullar och julpynta. Rensa i lådor och garderober. För jag känner att 2017 kommer bli kanske mitt mest spännande år hittills. Så jag vill vara utvilad, full med energi, förberedd och organiserad. Jag ska levla upp!

Jag får ofta frågan om vad jag vill med mitt bloggande. Därför tänkte jag nu dela med mig av mina drömmar!

Mina drömmar för Teknifiks framtid:

 • Att kunna jobba med Teknifik och mitt eget företag på heltid.
 • Att ha ett fantastiskt kontor (helst tillsammans med fler) med podcaststudio, youtubestudio, fikahörna och allt sånt trevligt.
 • Att kunna åka utomlands och jobba när jag vill, till New York, Italien eller kanske Japan? För jag lever av mina sociala kanaler och det förhöjer bara intresset för mitt innehåll!
 • Att ha råd/möjlighet att gå på alla techevents och mässor!
 • Att ha ett aktiebolag, med en till anställd gärna, och så någon som sköter min bokföring.
 • Att vara självklar i alla stora techföretags tankar när det kommer till influencersamarbeten och att skicka nya techprylar för test.
 • Att få massa hundra tusen prenumeranter på min youtubekanal och bli den största techtubern i Sverige!
 • Att starta och driva en superbra techpodcast som alla vill lyssna på, inte bara tekniknördarna.
 • Att skriva någon typ av Teknifik-relaterad bok.
 • Att föreläsa och leda paneler som ny teknik, det digitala samhället och digital design/marknadsföring.
 • Att programleda ett TV-program!
 • Att alltid kunna testa och recensera alla nya prylar som kommer ut.
 • Att bygga upp en långsiktig verksamhet med flera olika ben som inte är plattformsbunden.

Ungefär så ser mina drömmar ut! Vad drömmer du om? ☺️🌟🎈

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 22 times, 1 visits today)

18 kommentarer

 1. Annie - lättlagat vegokäk 30 november, 2016 at 07:54

  Jag är ju liksom bombsäker på att allt detta kommer att hända för dig tids nog! Och det kanske inte ens behöver dröja så himla länge. Hoppas på ett fett brejk för dig <3 <3

  Just nu drömmer jag bara om att ta mig igenom december. Tvingar mig själv att sakta ner med bloggen och ha 100 % fokus på uppsatsen. Längtar SÅ tills detta är över. Nu ligger tröttheten mest som en stor våt filt över mig..

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 30 november, 2016 at 08:14

   Men fina! ❤️ Tack för den grymma peppen!!

   Bra att satsa energin på uppsatsen! Allt har sin tid och man har ju bara en stackars liten hjärna.

   (Btw, när man skriver hjärtan med tecken så visas tyvärr inte resten av kommentaren efter i WP-appen för den kan inte läsa av dem. Jag har lärt mig nu så jag dubbelkollar men om du får ett lite tråkigt, kort svar på en lång kommentar någon gång så kan det bero på det. ☺️)

   Reply
 2. Clara, Bossbloggen 30 november, 2016 at 08:49

  Haha, underbar läsning! Mycket för att detta i mångt och mycket är identiskt med min egen drömlista – det är bara att byta ut “tech” mot “ledarskap” 😉 🙂 Heja oss i att uppnå våra drömmar 😀

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 30 november, 2016 at 08:52

   Haha vad kul! Ja det är nog många mindre bloggares drömmar kan jag tänka mig. Det är bara att jobba på för att nå dit ☺️☺️☺️

   Reply
 3. Jenny Hannula 30 november, 2016 at 08:52

  Grymma mål, och många av dem känns som du borde klara av att göra snart, go you! 💪

  Mitt mål är att jobba mer med min serie SPEJS, få klart nästa del till Maj månad (det känns tufft nu då den troligen kommer bli minst 10 sidor längre än förra delen, men det är bara att göra) och försöka marknadsföra den mer online och så. Ett mål lite längre in i framtiden är att ta 3-6 månader ledigt och bara jobba järnet med den, det vore så nice! 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 30 november, 2016 at 09:04

   Åh men tack, vad kul att du tror på mig ☺️✨

   Grymt bra mål! Att ta sig tiden att producera något bra är verkligen så himla viktigt (och värt om man kan hitta ens den minsta möjlighet rent ekonomiskt).

   Reply
 4. JohannaN 30 november, 2016 at 12:18

  Håller med Annie: grymma mål och kommer nog hända inom en väldigt snar framtid! Så grymt ju! Heja heja!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 1 december, 2016 at 09:59

   Tack Clara! Det bästa med drömmar är ju att de är just drömmar liksom. Man får ju drömma precis vad man vill utan att behöva vara realistisk – älskar det!

   Reply
 5. Trail & Inspiration 1 december, 2016 at 17:46

  Du är så oerhört drivande!
  Önskar att jag hade hälften av dina drömmar och din energi. 🙂

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 1 december, 2016 at 17:52

   Haha drömmar är ju gratis och kräver väldigt lite energi. Att nå dem är ju en annan sak 😅 Ibland har jag mycket energi, ibland mindre. 😉

   Reply
 6. Håkan Liljeqvist 2 december, 2016 at 15:21

  Allvarligt. Hittade din blogg för ett par veckor sedan och måste bara säga – du har det! Tycker du skriver och skapar content på ett sätt som går hem hos mig och säkert många fler. Bra! Ser ingen som helst omöjlighet att dina mål realiseras. Snöbollen har bara börjat rulla tror jag. Du kan bli en lavin! 👍 Allt gott! / Håkan

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 2 december, 2016 at 15:42

   Åh men hej Håkan! Vad fantastiskt glad jag blir av din kommentar. TACK ❤️ Jättekul att du har hittat hit. Vilken pepp! 👏

   Reply
 7. Clara 3 december, 2016 at 21:03

  Åååh, vilka drömmar! Vet du, några av punkterna känns inte alls långt bort för din del, du är ju redan tech-experten! 😉 Det är så himla kul att följa din resa Elin! <3

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *