En techbloggares drömmar

elin-haggberg-teknikbloggare-blogg
När vi nu närmar år årets sista månad så börjar jag tänka både mycket på året som varit och året som kommer. Nu i december vill jag ta mig tiden att ta ett steg tillbaka och se det större perspektivet. Vad vill jag och vart är jag påväg?
Min plan för december är dels att framåt jul dra ned lite på tempot här på bloggen och ta mig tiden att jobba framåt. En ny design av bloggen är på gång, nya projekt i pipeline som behöver kickas igång och massa annat spännande.
Jag känner också ett stort behov av att pyssla hemma, typ baka lussebullar och julpynta. Rensa i lådor och garderober. För jag känner att 2017 kommer bli kanske mitt mest spännande år hittills. Så jag vill vara utvilad, full med energi, förberedd och organiserad. Jag ska levla upp!
Jag får ofta frågan om vad jag vill med mitt bloggande. Därför tänkte jag nu dela med mig av mina drömmar!

Mina drömmar för Teknifiks framtid:

 • Att kunna jobba med Teknifik och mitt eget företag på heltid.
 • Att ha ett fantastiskt kontor (helst tillsammans med fler) med podcaststudio, youtubestudio, fikahörna och allt sånt trevligt.
 • Att kunna åka utomlands och jobba när jag vill, till New York, Italien eller kanske Japan? För jag lever av mina sociala kanaler och det förhöjer bara intresset för mitt innehåll!
 • Att ha råd/möjlighet att gå på alla techevents och mässor!
 • Att ha ett aktiebolag, med en till anställd gärna, och så någon som sköter min bokföring.
 • Att vara självklar i alla stora techföretags tankar när det kommer till influencersamarbeten och att skicka nya techprylar för test.
 • Att få massa hundra tusen prenumeranter på min youtubekanal och bli den största techtubern i Sverige!
 • Att starta och driva en superbra techpodcast som alla vill lyssna på, inte bara tekniknördarna.
 • Att skriva någon typ av Teknifik-relaterad bok.
 • Att föreläsa och leda paneler som ny teknik, det digitala samhället och digital design/marknadsföring.
 • Att programleda ett TV-program!
 • Att alltid kunna testa och recensera alla nya prylar som kommer ut.
 • Att bygga upp en långsiktig verksamhet med flera olika ben som inte är plattformsbunden.

Ungefär så ser mina drömmar ut! Vad drömmer du om? ☺️??

18 reaktioner på ”En techbloggares drömmar”

 1. Jag är ju liksom bombsäker på att allt detta kommer att hända för dig tids nog! Och det kanske inte ens behöver dröja så himla länge. Hoppas på ett fett brejk för dig <3 <3
  Just nu drömmer jag bara om att ta mig igenom december. Tvingar mig själv att sakta ner med bloggen och ha 100 % fokus på uppsatsen. Längtar SÅ tills detta är över. Nu ligger tröttheten mest som en stor våt filt över mig..

  1. Men fina! ❤️ Tack för den grymma peppen!!
   Bra att satsa energin på uppsatsen! Allt har sin tid och man har ju bara en stackars liten hjärna.
   (Btw, när man skriver hjärtan med tecken så visas tyvärr inte resten av kommentaren efter i WP-appen för den kan inte läsa av dem. Jag har lärt mig nu så jag dubbelkollar men om du får ett lite tråkigt, kort svar på en lång kommentar någon gång så kan det bero på det. ☺️)

 2. Haha, underbar läsning! Mycket för att detta i mångt och mycket är identiskt med min egen drömlista – det är bara att byta ut ”tech” mot ”ledarskap” 😉 🙂 Heja oss i att uppnå våra drömmar 😀

 3. Grymma mål, och många av dem känns som du borde klara av att göra snart, go you! ?
  Mitt mål är att jobba mer med min serie SPEJS, få klart nästa del till Maj månad (det känns tufft nu då den troligen kommer bli minst 10 sidor längre än förra delen, men det är bara att göra) och försöka marknadsföra den mer online och så. Ett mål lite längre in i framtiden är att ta 3-6 månader ledigt och bara jobba järnet med den, det vore så nice! 🙂

 4. Allvarligt. Hittade din blogg för ett par veckor sedan och måste bara säga – du har det! Tycker du skriver och skapar content på ett sätt som går hem hos mig och säkert många fler. Bra! Ser ingen som helst omöjlighet att dina mål realiseras. Snöbollen har bara börjat rulla tror jag. Du kan bli en lavin! ? Allt gott! / Håkan

 5. Åååh, vilka drömmar! Vet du, några av punkterna känns inte alls långt bort för din del, du är ju redan tech-experten! 😉 Det är så himla kul att följa din resa Elin! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering