Video: Min teknik-setup på hemmakontoret


Det är måndag vilket betyder ny video på min youtubekanal. Woop woop! Riktigt bra ljud den här gången också. Lägg särskilt märke till att jag gjort en sån där grej i slutet där man kan trycka på prenumerera eller ett tidigare klipp!!! Nu har jag både ett intro och ett riktigt slut – känns riktigt bra.
I veckans video får ni hänga med både bakom och under mitt skrivbord för att titta på min nuvarande teknik.
Sen så blir jag jättejätteglad om ni klickar på prenumerera-knappen på Youtube och kanske ger videon en liten upptumme. Tipsa gärna en youtubeanvändande kompis/mamma/barn/kollega också!
[includeme file=”prenumererayoutube.php”]

11 reaktioner på ”Video: Min teknik-setup på hemmakontoret”

 1. Den där dockan för macbooken!!! Must have. Håller precis på att skaffa en exterm bildskärm till min laptop så då kommer jag ju garr behöva nån smart plats att förvara laptopen på mitt pytteskrivbord.
  Blir för övrigt så sjukt impad av vilket PRO du är! Alltså på allt vad blogg, youtube, företagande osv heter. Allting ser och låter superproffsigt ut *klappar händerna*
  :*
  Agnes

  1. Åh nej det är så himla enkelt i Adobe Premiere. Bara markera ljudet och klippet i projekt-browsern, högerklicka och ”merge Clip”. Så väljer man ”match by audio” och att man bara vill ha ljudet från nagran på nytt nya klippet. Sen på någon sekund har man ett nytt merge-klipp med perfekt synkat ljud!

 2. Hej! 🙂 Lika intressant som vanligt! Jag skulle någon gång gärna få en liten insyn i vad det är för program du använder när du redigerar filmerna du gör 🙂
  Tack för en bra blogg! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering