Skydda din wordpress-sida från hackare och spam

wordpress-sakerhet-blogg

I denna veckas Tech Thursday på Better Bloggers skriver jag om något som ligger mig varmt om hjärtat nämligen säkerhet på nätet. Närmare bestämt om åtgärder man bör ta för att skydda sin WordPress-sida/blogg från hackare och spam.

Läs mer: Du borde byta alla dina lösenord och här är anledningen >>

Detta är superviktigt för inte bara kan spam och hacks förstöra hela din sida, det kan också göra så att Google svartlistar din sida för att den sprider spam och virus (utan att du kanske ens vet om det).

Läs inlägget “Tech Thursday: Säkerhet för WordPress – så stoppar du hackare och spam” här >>

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

1

Har innehåll jag skapat lärt dig något nytt, inspirerat dig eller löst något av dina teknikproblem?

På medlemsplattformen Patreon kan du stötta mitt arbete genom att bli månadsgivare så jag kan fortsätta skapa innehåll som det här. Där finns även medlemsskapet Teknifik Academy där du får live-webinars varje månad, TechSupport och mycket mer!

Teknifiks Mailkubb

Du kan också helt gratis skriva upp dig på min mailklubb. Då får du mitt mailutskick direkt i inkorgen någon gång i månaden med tekniktips, guider och uppdateringar om vad jag jobbar på.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *