Q&A oktober: Fråga mig vad du vill!

elin-haggberg-teknifik-techblogger
En väldigt vanlig blogg-grej som jag aldrig testat är att ha en Q&A, helt enkelt en frågestund med er läsare!! Jag tycker det verkar jättekul men det bygger ju på att ni överöser mig med frågor nu, okej? Alla får bidra med något. Obligatorisk medverkan. ?

Så lämna frågor här i kommentarerna om teknik, bloggande, internet, sociala medier eller mer personliga frågor om mig och mitt liv! ???

Jag sammanställer ett inlägg med svar sen till nästa vecka. Så passa på nu att fråga allt ni gått och grunnat på. Eller bara vad som helst som ni kommer på precis nu. Vissa frågor kanske blir helt egna inlägg om det är något jag känner kräver ett längre svar. Nu kör vi! ?
Om ni vill ställa en fråga helt anonymt: fyll i en fejkad mailadress! För även om mailadressen inte publiceras på bloggen så ser ju jag den. 

17 reaktioner på ”Q&A oktober: Fråga mig vad du vill!”

 1. Framtiden?? Vart ser du dig själv om 5 år? Vad vill du göra? Vill du utbilda dig mer inom teknik? Vad skulle du vilja att din blogg ger dig (jobberbjudanden/uppdrag)?
  Om inte teknik – vad hade du velat jobba med då? Och varför? 🙂

 2. Åsa Wall Månsson

  Jag skulle gärna läsa något om robotar och artificiell intelligens. Kommer robotar kunna ta hand om våra gamla? Kan robotar bli smartare än människor? Kommer maskiner med AI någonsin kunna förstå humor?

 3. Hur tänker du kring businessdelen av din blogg? Kontaktar du företag redan idag för att inleda samarbeten? Har du någon tanke kring samarbeten som skulle kunna göras på ett helt nytt sätt än tex sponsrade inlägg?

 4. Hej Elin. Hur tycker du att en blogg ska vara för att du ska tycka att den är intressant att läsa? Särskilt om det är en vardagsblogg som inte har ett specifikt ämne som nish.

 5. Jag vill veta mer om SEO och hur man blir ”bra” på det, (med tanke på att folk efterfrågar dylikt i jobbannonser etc)

 6. Jag skulle gärna veta mer om din relation till teknik. Hur började den? När började du med internet? Vad fick dig att förälska dig i tech? Vad får dig att verkligen älska en teknikpryl och vad kan få dig att diskvalificera en pryl helt?

 7. Oj oj, det här vill jag ju INTE missa!
  1. Hur var du som barn?
  2. Beskriv en perfekt dag för dig!
  3. Hur hoppas du att ditt liv ser ut om 20 år?
  4. Om du bara får välja att behålla 5 tekniska prylar i ditt liv, vilka väljer du?
  5. Vad är nästa sak som du vill lära dig inom teknik-området?
  6. Hur tror du att könsfördelningen kommer att se ut inom tech om 10 år?
  KRAM

 8. Okej kanske världens tristaste fråga men jag har undrat detta: tappar du statistik när folk läser bloggen i Bloglovin-appen? Det borde man ju göra eftersom det inte blir någon riktig sidvisning som Google Analytics kan snappa upp. Jag läser bara bloggar i appen numera om jag inte vill kolla kommentarer, då behöver man visa inlägget i webbläsaren. Det är väl relativt vanligt att läsa bloggar via nån app, blir det typ hemliga läsningar då?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering