VLOGG: Att koda ett memoryspel – React är svårt!

[includeme file=”prenumererayoutube.php”]
Hej! Här kommer videodagbok från måndag och tisdag på 100 Tjejer kodar i Barcelona. Det är dag 2 och 3 i Barcelona för mig och de första två dagarna på själva lägret. Det är så kul men också intensivt och en stor utmaning – tur att det finns tid för sol/bad och mojitos på eftermiddagar och kvällar.
Ville bara säga också att det kommit på tal här borta ibland ”är du här privat eller med jobbet?” och då har jag fått berätta att ”Det är faktiskt mina bloggläsare (!!!!!) som betalat min resa hit!”. Fattar ni hur stort och magiskt det är??! Det är det som ger mig kraft och motivation att sitta uppe till 01.00 och klippa vloggar eller gå upp tidigare för att publicera ett blogginlägg. 😀
Ps! Ser ni att jag äntligen fattat hur jag skulle göra för att få göra anpassade bilder till mina youtube-klipp? Alltså den där bilden man ser innan man trycker igång klippet. Allt som behövdes var att verifiera sitt konto med mobilen och ha ”bra status” vilket innebar att inte ha några upphovsrättsvarningar eller liknande. Enkelt ju! Ds!
[includeme file=”sponsorerbarcelona.php”]

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!