VLOGG: Att koda ett memoryspel – React är svårt!

[includeme file=”prenumererayoutube.php”]
Hej! Här kommer videodagbok från måndag och tisdag på 100 Tjejer kodar i Barcelona. Det är dag 2 och 3 i Barcelona för mig och de första två dagarna på själva lägret. Det är så kul men också intensivt och en stor utmaning – tur att det finns tid för sol/bad och mojitos på eftermiddagar och kvällar.
Ville bara säga också att det kommit på tal här borta ibland ”är du här privat eller med jobbet?” och då har jag fått berätta att ”Det är faktiskt mina bloggläsare (!!!!!) som betalat min resa hit!”. Fattar ni hur stort och magiskt det är??! Det är det som ger mig kraft och motivation att sitta uppe till 01.00 och klippa vloggar eller gå upp tidigare för att publicera ett blogginlägg. 😀
Ps! Ser ni att jag äntligen fattat hur jag skulle göra för att få göra anpassade bilder till mina youtube-klipp? Alltså den där bilden man ser innan man trycker igång klippet. Allt som behövdes var att verifiera sitt konto med mobilen och ha ”bra status” vilket innebar att inte ha några upphovsrättsvarningar eller liknande. Enkelt ju! Ds!
[includeme file=”sponsorerbarcelona.php”]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering