Framme i Barcelona – strandhäng och välkomstmingel Första dagen på plats i Barcelona för kodlägret 100 Tjejer kodar.

barcelona-dag1-04 fb

Hej hörni!!! Nu är jag (äntligen) på plats i Barcelona för 100 Tjejer kodar! Jag är här – kan knappt fatta det.

Här är min vlogg från resan och den första dagen (lägg särskilt märke till mitt specialanimerade intro för den här resan 👏 *nörd*):

Resan gick bra och vi bor på ett lägenhetshotell ett stenkast från stället vi ska vara på och koda under veckan. Det är en stor, rymlig lägenhet i väldigt industriell/New York loft-stil. Jag har tre roomies (och wifi, thank god).

barcelona-dag1-01

Vi anlände sent på lördag kväll men bestämde oss ändå för att gå och ta en drink på stranden efter att vi checkat in. Så underbart att sitta i en ljum kvällsbris och höra havet slå mot stranden.

Söndagen spenderades mest med att chilla på stranden och bada! Nu på kvällen så anordnades ett officiellt välkomstmingel på en skybar med fantastisk utsikt över stan.

barcelona-dag1-03

Jag har träffat så många fantastiska personer redan och det är så otroligt kul att vara i sällskap av 100 (!!!!) brudar som alla brinner för liknande saker som en själv.

Imorgon drar kodandet igång och jag kan knappt bärga mig!!! 😁

barcelona-dag1-02

Det här inlägget har möjliggjorts via crowdfunding.

Inlägget presenteras av

Alexander Forstbach, Fredrik Wass, Magnus Lander, Å

tillsammans med

Amanda, Andreas Bylund, Björn, Charlotte, Claes, Elin, Jennie, Jens Backeman- @jbackeman, Johanna och Erik, Jonas, Karin, Karolina, Lars Häggberg, Linda Maria Martinson, Nadine Svensson, Nenne Häggberg, Olof, Patrik, Pontus, San, Signe Brockman - @signebrockman, Tommy k Johansson.

samt alla andra som bidrog till kampanjen!

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 9 times, 1 visits today)

2 Kommentarer

 1. Katta - Bucketlife 5 september, 2016 at 10:29

  Tjohoo, ser så mycket fram emot att höra dina rapporter! Anmälde själv förhandsintresse, men kunde inte åka, så jag är nyfiken på vad jag missar (och lite lite självplågeri är det ju oxå). Ha så kul!!!

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 5 september, 2016 at 11:16

   Ah attans att du inte kunde hänga på men tror garanterat det lär komma fler chanser i framtiden. Jättekul att du vill hänga med mig iallafall. WOHOO! 😀

   Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *