På Stockholmsturné

sthlm_1

Jag har spenderat de senaste två dagarna på en intensiv liten turné i Stockholm. Det innebär att jag i princip har flängt runt från morgon till kväll för att hinna träffa så många som möjligt och göra så mycket som möjligt.

Resan började med att jag bangade på möjligheten att visa min tågbiljett i klockan – det kändes på något sätt lite muppigt? Det ÄR ju himla smidigt att kunna visa biljetten i klockan istället för mobilen men samtidigt har man ju oftast mobilen framme ändå. Aja…

sthlm_2

Jag har bland annat träffat supersmarta Linda Hörnfeldt och styrt upp vad jag ska skriva till Better bloggers under hösten. Det blir en serie inlägg som kommer handla om WordPress riktat mot bloggare främst. KUL!

Sen så var Monki snälla och lät mig plocka lite kläder från dem inför min resa till Barcelona. Det var första gången den här lille tech-bloggaren var på ett showroom för ett klädmärke så det var spännande! Vad det blev får ni se senare – framförallt när jag är i Barcelona (pirrr mindre än två veckor kvar nu!!!).

sthlm_4

Max och jag har en kompis som jobbar på Spotify och när han såg att jag skulle göra en sväng förbi storstan så bjöd han in mig att hälsa på på deras kontor! Det ville jag ju såklart göra för man har ju hört himla mycket om Spotifys coola kontorslokaler.

Det var kul att spana in dem och framförallt kul att prata med Peter som jobbar med kundtjänstverktyg på företaget och vi snackade massa om programmering och annat kul. Och ja, de har massa gratis snacks i sin cafeteria. 😉 Det är lite galet.

sthlm_3

Jag har också träffat fina bloggande vännerna Johanna N och Nadine Svensson 💖 Det är så pepp och kul att omge sig med ambitiösa och smarta vänner som förstår en bloggares vedermödor 😉

Den superfina radio-skylten ovan sitter på kontoret till Storstad Produktion där jag spelade in ett klipp tillsammans med Johannes Gustavsson, aka Radonhalt. Han är en ung kille som har stenkoll på hela Youtubers-världen som känns som ett parallellt universum. Supertrevlig och driven kille! Klippet vi spelade in kommer ni få se framöver på min Youtube-kanal så håll utkik.

Den superfina frukosten på högra bilden serverades denna morgon av byrån Rebel&Bird där jag var nyss på ett frukostseminarie med Henrik Johansson från Spotify. Ämnet var datadrivna företag och hur man kan tänka kring och jobba med data för att få lojalare kunder. Väldigt spännande ämne även om jag ibland kände mig lite lost bland alla affärstermer.

Men strax hoppar jag på tåget tillbaka till Örebro och tackar Stockholm för den här gången. Har gått ungefär en mil om dagen och varit uppbokad morgon till kväll så nu är jag lite trött. Hej hej 👋

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 28 times, 1 visits today)

15 kommentarer

 1. Sanna Rosell 25 augusti, 2016 at 14:09

  Vilken huvudstadsturné, kul att läsa om en (o)vanlig dag i ditt tech-bloggliv! 😉

  Reply
 2. Clara 25 augusti, 2016 at 14:41

  Åh vad spännande med inläggen på better bloggers! Kommer högst troligt behöva läsa exakt varje ord… 😉

  Reply
 3. Wilda 25 augusti, 2016 at 19:04

  Åh jag blir helt starstruck på dig människa! Så mycket kraft i dig. Du kan ju ta dig hur långt som helst med ditt driv. Jag hejar på dig. Hoppas du får den återhämtning du behöver för hjälp vilka intensiva timmar!

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 25 augusti, 2016 at 19:36

   Haha det var lite mycket kände man på kvällen när man gick och lade sig. Somnade som en stock. Nu ska jag försöka hinna återhämta mig lite inför Barcelona iallafall. Kram på sig fina Wilda blir alltid så glad av dina kommentarer. ❤️❤️❤️

   Reply
 4. Nenne 26 augusti, 2016 at 00:02

  Oj vilken häftig Stockholmstripp och så mycket spännande!!!! Förstår att du var helt slut när du kom hem. Kul med sponsring från Monky tycker jag! Ser fram emot Barcelonabilderna!

  Reply
 5. Nenne 26 augusti, 2016 at 00:03

  Monki !!

  Reply
 6. Katta - Bucketlife 26 augusti, 2016 at 15:11

  Vilka härliga Stockholmsdygn, älskar att ha kreativa dagar med coffice-kompisar i stan. Roliga möten oxå såklart 😛

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 26 augusti, 2016 at 15:15

   Ja det är himlans kul och inspirerande!! Men skönt att komma hem till “lugnet på landet” också. Hehe 🙂

   Reply
 7. Emilia 28 augusti, 2016 at 13:06

  Så Roliga skulle exakt alla dagar vara. Fast som du skrev: tröttheten tog ut sin rätt! Vilken win win på samarbetet med Better Bloggers, ser fram emot att läsa. Jag är lite sugen på att testa Squarespace efter att ha läst lugnochfins blogg. Det finns mycket att lära sig vilket känns spännande!

  Allt gott!
  Emilia

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 28 augusti, 2016 at 13:17

   Ja fast jösses vad trött man skulle bli om alla dagar var sådär 😅😅😅 Ja Louise har verkligen gjort ett jättebra jobb med sina Squarespace-guide! Ska absolut prova squarespace framöver för något projekt men inte för bloggen, gillar WordPress 😉
   Kram!

   Reply
 8. Isabel 28 augusti, 2016 at 18:12

  Härlig läsning och vad roligt att du ska börja skriva för Better Bloggers 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *