På Stockholmsturné

sthlm_1
Jag har spenderat de senaste två dagarna på en intensiv liten turné i Stockholm. Det innebär att jag i princip har flängt runt från morgon till kväll för att hinna träffa så många som möjligt och göra så mycket som möjligt.
Resan började med att jag bangade på möjligheten att visa min tågbiljett i klockan – det kändes på något sätt lite muppigt? Det ÄR ju himla smidigt att kunna visa biljetten i klockan istället för mobilen men samtidigt har man ju oftast mobilen framme ändå. Aja…
sthlm_2
Jag har bland annat träffat supersmarta Linda Hörnfeldt och styrt upp vad jag ska skriva till Better bloggers under hösten. Det blir en serie inlägg som kommer handla om WordPress riktat mot bloggare främst. KUL!
Sen så var Monki snälla och lät mig plocka lite kläder från dem inför min resa till Barcelona. Det var första gången den här lille tech-bloggaren var på ett showroom för ett klädmärke så det var spännande! Vad det blev får ni se senare – framförallt när jag är i Barcelona (pirrr mindre än två veckor kvar nu!!!).
sthlm_4
Max och jag har en kompis som jobbar på Spotify och när han såg att jag skulle göra en sväng förbi storstan så bjöd han in mig att hälsa på på deras kontor! Det ville jag ju såklart göra för man har ju hört himla mycket om Spotifys coola kontorslokaler.
Det var kul att spana in dem och framförallt kul att prata med Peter som jobbar med kundtjänstverktyg på företaget och vi snackade massa om programmering och annat kul. Och ja, de har massa gratis snacks i sin cafeteria. ? Det är lite galet.
sthlm_3
Jag har också träffat fina bloggande vännerna Johanna N och Nadine Svensson ? Det är så pepp och kul att omge sig med ambitiösa och smarta vänner som förstår en bloggares vedermödor ?
Den superfina radio-skylten ovan sitter på kontoret till Storstad Produktion där jag spelade in ett klipp tillsammans med Johannes Gustavsson, aka Radonhalt. Han är en ung kille som har stenkoll på hela Youtubers-världen som känns som ett parallellt universum. Supertrevlig och driven kille! Klippet vi spelade in kommer ni få se framöver på min Youtube-kanal så håll utkik.
Den superfina frukosten på högra bilden serverades denna morgon av byrån Rebel&Bird där jag var nyss på ett frukostseminarie med Henrik Johansson från Spotify. Ämnet var datadrivna företag och hur man kan tänka kring och jobba med data för att få lojalare kunder. Väldigt spännande ämne även om jag ibland kände mig lite lost bland alla affärstermer.

Men strax hoppar jag på tåget tillbaka till Örebro och tackar Stockholm för den här gången. Har gått ungefär en mil om dagen och varit uppbokad morgon till kväll så nu är jag lite trött. Hej hej ?

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

15 reaktioner på ”På Stockholmsturné”

 1. Åh jag blir helt starstruck på dig människa! Så mycket kraft i dig. Du kan ju ta dig hur långt som helst med ditt driv. Jag hejar på dig. Hoppas du får den återhämtning du behöver för hjälp vilka intensiva timmar!

  1. Haha det var lite mycket kände man på kvällen när man gick och lade sig. Somnade som en stock. Nu ska jag försöka hinna återhämta mig lite inför Barcelona iallafall. Kram på sig fina Wilda blir alltid så glad av dina kommentarer. ❤️❤️❤️

 2. Oj vilken häftig Stockholmstripp och så mycket spännande!!!! Förstår att du var helt slut när du kom hem. Kul med sponsring från Monky tycker jag! Ser fram emot Barcelonabilderna!

 3. Så Roliga skulle exakt alla dagar vara. Fast som du skrev: tröttheten tog ut sin rätt! Vilken win win på samarbetet med Better Bloggers, ser fram emot att läsa. Jag är lite sugen på att testa Squarespace efter att ha läst lugnochfins blogg. Det finns mycket att lära sig vilket känns spännande!
  Allt gott!
  Emilia

  1. Ja fast jösses vad trött man skulle bli om alla dagar var sådär ??? Ja Louise har verkligen gjort ett jättebra jobb med sina Squarespace-guide! Ska absolut prova squarespace framöver för något projekt men inte för bloggen, gillar WordPress ?
   Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!