Två fredagstips

elin fredag blogg
Hej på er!
Herre-min-je vad intresset för förra inlägget om mitt och Max förhållande var större än vad jag hade anat. ? Här lägger man ner massor av tid på tutorials och guider och så är det mitt och Max gamla tråkiga förhållande som alla bara längtar efter att läsa. Haha.
Tänkte bara svänga förbi här och lämna två fredagstips på grejer jag hittat på internet på senaste!

Kim Kardashian är en proffs-influencer


Så bra video från kanalen Vox (loooove, följ den!). Många säger ju att Kim Kardashian och hennes syskon är talanglösa och kända för ingenting. Men i själva verket är de ju influencers! De får ta emot samma typ av kritik som många bloggare och den här videon förklarar jättebra hur influence marketing funkar och varför The Kardashians egentligen är jävligt smarta och skillade.

16 ovärdeliga Snapchat-trick

sociala medier bloggare strategi teknifik Elin Häggberg
Jag försöker fortfarande bli ett proffs på Snapchat och den här artikeln med 16 Snapchat Hacks var mer eller mindre revolutionerande. Om att man kan ha flera filter på samma bild (DUH!), hur man får svart och vit färg, hur man gör egna filter av emojis och mycket mer.

Hoppas ni får en kanonfin helg, hörni! ❤️

6 reaktioner på ”Två fredagstips”

  1. Gillar klippet du delade! Inte sett den tidigare faktiskt. Jag vet att de får ta emot mycket hat just för att de inte har en synlig talang, men precis som du säger så är det de gör väldigt smart och talangfullt. För det är inte vem som helst som skulle kunna klara av det 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering