Två fredagstips

elin fredag blogg
Hej på er!
Herre-min-je vad intresset för förra inlägget om mitt och Max förhållande var större än vad jag hade anat. ? Här lägger man ner massor av tid på tutorials och guider och så är det mitt och Max gamla tråkiga förhållande som alla bara längtar efter att läsa. Haha.
Tänkte bara svänga förbi här och lämna två fredagstips på grejer jag hittat på internet på senaste!

Kim Kardashian är en proffs-influencer


Så bra video från kanalen Vox (loooove, följ den!). Många säger ju att Kim Kardashian och hennes syskon är talanglösa och kända för ingenting. Men i själva verket är de ju influencers! De får ta emot samma typ av kritik som många bloggare och den här videon förklarar jättebra hur influence marketing funkar och varför The Kardashians egentligen är jävligt smarta och skillade.

16 ovärdeliga Snapchat-trick

sociala medier bloggare strategi teknifik Elin Häggberg
Jag försöker fortfarande bli ett proffs på Snapchat och den här artikeln med 16 Snapchat Hacks var mer eller mindre revolutionerande. Om att man kan ha flera filter på samma bild (DUH!), hur man får svart och vit färg, hur man gör egna filter av emojis och mycket mer.

Hoppas ni får en kanonfin helg, hörni! ❤️

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

6 reaktioner på ”Två fredagstips”

  1. Gillar klippet du delade! Inte sett den tidigare faktiskt. Jag vet att de får ta emot mycket hat just för att de inte har en synlig talang, men precis som du säger så är det de gör väldigt smart och talangfullt. För det är inte vem som helst som skulle kunna klara av det 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!