Intervjuad i Expressen, sommarkontoret och vad som är på gång

expressen Pokemon Go blogg

Hej! Tänkte bara säga att jag är intervjuad i Expressen i dag om Pokémon Go – jättekul ju! Finns både i papperstidningen och på webben. Betyder det att jag får kalla mig Pokémon Go-expert nu? Vore nåt att sätta på visitkortet det.

Det är lustigt när man är frilansare/bloggare, samtidigt som man har ett fast jobb, hur en ledig Söndag innebär “ledig tid att ägna åt… mer jobb”. Men jag gillar det – även om det innebär bokföringsfix och sådana “tråkiga” saker också. En dag som denna när jag får se lite frukt av mitt hårda arbete i form av trycksvärta i en av Sveriges största tidningar så känns det otroligt värt och kul att lägga ned den här tiden.

Eftersom det nästan är för varmt att sitta inne så passar jag på att göra sommarkontor i skuggan ute på däcket.

sommarkontorer

På gång just nu

 • Jag håller på och fnular på min Apple Watch-recension/reflektion. Måste fota lite bilder och få ned texten bara.
 • Testar just nu ett par bluetoothhörlurar från svenska Sudio, recension påväg även där
 • Har skrivit en text om det här med kommentarer på nätet i allmänhet men på bloggar i synnerhet
 • Har fixat lite sådana där viktiga men ack så trista grejor till företaget som bankgiro och företagskort! Känns grymt att få det gjort inför hösten när jag ska börja ha bloggen som jobb (på 40%). SÅ SPÄNNANDE! 
 • Samlar på mig massor av idéer och planerar som tusan inför hösten – nu under sommaren vill jag fylla på inspirations- och energidepåerna medan alla andra ändå har bättre saker för sig än att läsa bloggar varje dag! 😉

Hoppas ni har en jätteskön sommarsöndag! ☀️

Psst... join the club!

Vill du ha mer? Få steg-för-steg-guider, gratis resurser, tech-tips, förhandsvisningar, tutorials, bakom kulisserna-snack och mycket mer – helt gratis.

Gå med i min mailklubb genom att skriva upp din mailadress nedan.

Inte ett nyhetsbrev, inget spam. Lovar <3

Powered by ConvertKit

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 2 times, 1 visits today)

22 Kommentarer

 1. Jeanette 24 juli, 2016 at 12:40

  Vad roligt med artikeln. Grattis 🙂

  Svara
 2. Maria Björkman 24 juli, 2016 at 13:48

  Ser fram emot din blogghöst, din blogg är kul, informativ och inspirerande tycker jag. Och du är en skön tjej med mycket nyfikenhet och kunskap. Go, girl!

  Svara
 3. FREEDOMtravel 24 juli, 2016 at 13:49

  Jättekul med intervjun! Och jag känner verkligen igen detta med konstant jobb… men jag trivs nog oxå med det 😉

  Svara
 4. Lovisa 24 juli, 2016 at 14:02

  Så roligt! Måste vara fantastiskt att bli kallad “expert” – speciellt om något så bra som Pokémon Go 😉

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 24 juli, 2016 at 14:04

   Haha “expert” kanske var mer mitt ord men min “roll” i intervjun var ju i form av någon typ av expert iallafall 🙂 Och ja – ca bästa saken att vara expert på ju!!! 😁😁😁

   Svara
 5. Emilia 24 juli, 2016 at 20:59

  Att ha bloggen som jobb låter som en fantastisk grej efter en fantastisk start! Heja 🙂

  Svara
 6. Jessica 25 juli, 2016 at 05:22

  Grymt! Grattis till din tidningsdebut!

  Svara
 7. Wilda 26 juli, 2016 at 08:39

  Du är så jäkla inspirerande och detta med Pokémon Go är ju så kul att du fick genomslag med! Jag skickade iväg lite länkar till inlägget när folk frågade vad det var för något. Det är ju ett jäkla bra inlägg!

  Svara
 8. Martina Lundström 26 juli, 2016 at 16:40

  Heja dig Elin! Jag hänvisar andra till din inspirerande blogg ibland. Bra info på ett sätt som gör att det är lätt att ta till sig. Kul att du satsar deltid till hösten. Jag ser mest fram emot klockrecensionen just nu. Känner starkt ha-begär och undrar om det är värt pengarna…

  Svara
 9. ♀ Sara Ben's ♀ 28 juli, 2016 at 12:23

  Skulle du kunna skriva hur du gör för att kombinera jobbet med bloggen och så?

  Jag har svårt för det där med att planera effektivt. Jag kommer börja plugga nu till hösten och det kommer göra det ännu värre med bloggen.

  Dina inlägg om dina bloggmål har hjälpt mig att öka både min statistik och liknande, skulle därför vara intressant att läsa om dina tankar på hur du gör med tiden. Brukar du skriva och publicera direkt, eller gör du en kladd snabt ngr dagar innan publicering och redigerar innan du publicerar. Eller hur brukar du lägga upp det så det går ihop?

  Svara
  1. Elin Häggberg // Teknifik 28 juli, 2016 at 12:28

   Jag kan skriva något om det, absolut! Men i ärlighetens namn så har det gått lite sådär hittills. Återkommer i inlägget – tack för önskningen eller vad man säger 😉

   Svara
 10. Sandra 28 juli, 2016 at 16:19

  Blir så jäkla stolt över intervjun i expressen trots att jag inte ens känner dig. Du är grym!

  Svara

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *