Intervjuad i Expressen, sommarkontoret och vad som är på gång

expressen Pokemon Go blogg
Hej! Tänkte bara säga att jag är intervjuad i Expressen i dag om Pokémon Go – jättekul ju! Finns både i papperstidningen och på webben. Betyder det att jag får kalla mig Pokémon Go-expert nu? Vore nåt att sätta på visitkortet det.
Det är lustigt när man är frilansare/bloggare, samtidigt som man har ett fast jobb, hur en ledig Söndag innebär ”ledig tid att ägna åt… mer jobb”. Men jag gillar det – även om det innebär bokföringsfix och sådana ”tråkiga” saker också. En dag som denna när jag får se lite frukt av mitt hårda arbete i form av trycksvärta i en av Sveriges största tidningar så känns det otroligt värt och kul att lägga ned den här tiden.
Eftersom det nästan är för varmt att sitta inne så passar jag på att göra sommarkontor i skuggan ute på däcket.
sommarkontorer

På gång just nu

 • Jag håller på och fnular på min Apple Watch-recension/reflektion. Måste fota lite bilder och få ned texten bara.
 • Testar just nu ett par bluetoothhörlurar från svenska Sudio, recension påväg även där
 • Har skrivit en text om det här med kommentarer på nätet i allmänhet men på bloggar i synnerhet
 • Har fixat lite sådana där viktiga men ack så trista grejor till företaget som bankgiro och företagskort! Känns grymt att få det gjort inför hösten när jag ska börja ha bloggen som jobb (på 40%). SÅ SPÄNNANDE! 
 • Samlar på mig massor av idéer och planerar som tusan inför hösten – nu under sommaren vill jag fylla på inspirations- och energidepåerna medan alla andra ändå har bättre saker för sig än att läsa bloggar varje dag! ?

Hoppas ni har en jätteskön sommarsöndag! ☀️

22 reaktioner på ”Intervjuad i Expressen, sommarkontoret och vad som är på gång”

 1. Du är så jäkla inspirerande och detta med Pokémon Go är ju så kul att du fick genomslag med! Jag skickade iväg lite länkar till inlägget när folk frågade vad det var för något. Det är ju ett jäkla bra inlägg!

 2. Martina Lundström

  Heja dig Elin! Jag hänvisar andra till din inspirerande blogg ibland. Bra info på ett sätt som gör att det är lätt att ta till sig. Kul att du satsar deltid till hösten. Jag ser mest fram emot klockrecensionen just nu. Känner starkt ha-begär och undrar om det är värt pengarna…

 3. Skulle du kunna skriva hur du gör för att kombinera jobbet med bloggen och så?
  Jag har svårt för det där med att planera effektivt. Jag kommer börja plugga nu till hösten och det kommer göra det ännu värre med bloggen.
  Dina inlägg om dina bloggmål har hjälpt mig att öka både min statistik och liknande, skulle därför vara intressant att läsa om dina tankar på hur du gör med tiden. Brukar du skriva och publicera direkt, eller gör du en kladd snabt ngr dagar innan publicering och redigerar innan du publicerar. Eller hur brukar du lägga upp det så det går ihop?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering