Treårig bröllopsdag och en “pojkväns”-lista

elin och max bröllopsbild

I dag är det min och Max 3 åriga bröllopsdag! Så fett, det är sjukt vad fort tiden går. Med anledning av det tänkte jag passa på att göra den såkallade “pojkvänslistan”. Eftersom den mest handlar om vårt förhållande tänkte jag bara säga att Max är musiker (främst trummis) och grävmaskinsmekaniker. Han kan alltså både skriva och spela fantastisk musik OCH laga en lastmaskin (och bilar/motorer generellt) – rätt imponerande tycker jag.

Listan kommer från Sandra Beijer via Louise på Lugn och fin.

Hur länge har ni varit ihop?

Vi har varit ihop i 7 år!

Hur träffades ni?

Jag konfirmerades på samma läger som Max lillebror. Så jag visste lite vem han var och vi träffades en gång på ett annat läger som vi båda var på och lite så där. Sen var det (roligt nog) så att Max lade till mig på MySpace och genom min sida hittade han min blogg.

Vi hade båda varsin blogg på den tiden (2009) och han började kommentera inlägg på min. Så jag gick in på hans och kommenterade. Kommentarerna ledde till Facebookchat. Facebookchat till MSN Messenger. Sen ganska snabbt så bestämde vi att det vore kul att hänga, vi hade många gemensamma vänner och han bodde då ihop med några jag också kände i ett kollektiv så jag åkte dit och hälsade på. På den vägen var det!

Vem var mest på?

Utan tvekan Max! Han var den som var intresserad redan från början. Själv ville jag absolut inte ha en pojkvän för jag skulle åka till USA och vara au pair i ett år. Så jag ignorerade alla tecken och upprepade ihärdigt mantrat “vi är bara kompisar” både för mig själv och alla andra som ville höra tills det var helt kört.

Skedde några komplikationer?

Ja alltså, vi blev ihop i april och i oktober hoppade jag på flygplanet till USA och var borta i prick ett helt år. Det var ju på ett sätt en liten komplikation men det gick faktiskt rätt bra ändå. Men distansförhållande är kämpigt och kräver en del jobb, det ska erkännas.

Hur skedde dejtandet?

På internet. Jag bodde i Linköping när vi träffades och Max i Göteborg så det blev inte så mycket mer dejtande, vi pratade massa på internet, hängde lite i Göteborg den där gången jag hälsade på och sen kom Max till Linköping och sen var vi ihop.

Hur blev ni ihop?

Pja… lite oklart men vi började väl umgås på ett sätt som inte längre gick att kalla “bara kompisar” och så bestämde vi helt enkelt att vi var ihop.

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?

Det var Max och jag tyckte det var jättejobbigt. Det var när vi var med tre av mina killkompisar på semester på Sardinien. Han ba: “Jag vet att det är för tidigt men jag vill säga en sak”. Jag kände mig superduperobekväm pga var inte alls van att säga det till någon alls. Det är inget vi brukar säga i min familj och jag hade inte sagt det på riktigt till någon innan. Men efter ett tag vande jag mig.

Bor ni ihop?

Jo men visst, sen typ 5 år tillbaka.

Vad är hens bästa sidor?

Han är omtänksam, snäll och kärleksfull. Han stöttar mig alltid i det jag vill göra och när jag tvekar säger han “gör det!”. Det är en superbra egenskap.

Och sämsta?

Att han blir så himla sur när han är hungrig.

Vad bråkar ni om?

Städning och sådana tråkiga saker. Oftast när en av oss eller båda är hungriga.

Vad gör ni när ingen annan ser?

Tramsar allmänt typ med alla våra internskämt och är sådär äckel-nyförälskade-gulliga ibland.

Vad ger ni för komplimanger?

Att man är fin och snygg och sånt mest tror jag.

Vilken är din favoritbild på honom?

max1

Favorit och favorit men den här bilden tog jag på Max dagen innan midsommarafton på bryggan i det magiska kvällsljuset. Fin ju!

Och på er båda?

elin och max bröllopsbild

Tre år sen alltså ❤️

Har ni fler frågor får ni ställa dem i kommentarerna.

Våra bröllopsfoton är fotade av fantastiska fotografen och konstnären Henrik Isaksson Garnell – kolla in hans hemsida här.

Kopiera listan:

Markera texten och kopiera (ctrl/cmd+c) och klistra in (ctrl/cmd+v) på din blogg i ett läge där du ser källkoden. I WordPress så väljer du fliken ”text” i övre, högra hörnet av textredigeraren och klistrar in där.

Listan kommer från <a href="http://sandrabeijer.se/2015/02/27/stora-pojkvanslistan/" target="_blank">Sandra Beijer</a> via <a href="https://teknifik.se/2016/06/tre-arig-brollop…n-pojkvans-lista/" target="_blank">Teknifik</a>. 

Hur länge har ni varit ihop?

Hur träffades ni?

Vem var mest på?

Skedde några komplikationer?

Hur skedde dejtandet?

Hur blev ni ihop?

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?

Bor ni ihop?

Vad är hems bästa sidor?

Och sämsta?

Vad bråkar ni om?

Vad gör ni när ingen annan ser?

Vad ger ni för komplimanger?

Vilken är din favoritbild på honom?

Och på er båda?

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

2
(Visited 146 times, 1 visits today)

16 kommentarer

 1. Wilda 29 juni, 2016 at 12:20

  Men HJÄLP! Det är ju Max! Jag har känt honom och hela hans familj under flera år av mitt liv. Och så är du gift med fantastiska Max. Hur har jag missat detta? Åh hälsa honom så himla mycket. Jag hette Linda då så han vet kanske inte om att jag bytt namn. Haha herregud så fint och så himla tur att just ni hittade varandra!

  Reply
 2. Clara Edvinsson 29 juni, 2016 at 12:49

  Vad roligt att få “lära känna” er lite mer, Grattis på er 3 årsdag!

  Reply
 3. Jeanette 29 juni, 2016 at 13:20

  Vad roligt. Grattis 🙂

  Reply
 4. Nenne 29 juni, 2016 at 21:30

  Grattis fina Elin o Max!! 🍾🎉💕Minns ert roliga o fina bröllop! I samma kyrka som vi 30 år tidigare😊

  Reply
 5. ♀ Sara Ben's ♀ 1 juli, 2016 at 09:58

  Vad trevligt att få veta mer om dig på ett personligt plan ^^

  Reply
 6. Pingback: Stjärnögonblick #26 | Bad i Mälaren, fläder och färskpotatis. | REAKTIONISTA

 7. Carin 7 juli, 2016 at 13:30

  Hej! Jag har precis hamnat hos dig för första gången och fick bara lov att stanna scrollandet här för att säga att det är så fint att du hade med kopieringsvänligt format av listan. Det har jag aldrig sett förut och det var ju så himla smart.

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 7 juli, 2016 at 14:12

   Åh vad kul att du gillar det!!! Det är ett eget påhitt som jag kommit på efter år av bloggläsande och tänkte att det skulle underlätta 😊 Jättekul att du hittat hit!

   Reply
 8. Pingback: Stjärnögonblick 31 | Bad i Mälaren, fläder och färskpotatis. | REAKTIONISTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *