Nu är det dags för semester!


via GIPHY
När det här inlägget publiceras så är jag på en flygplats och sätter mig på ett flygplan med familj och släkt mot en hel vecka i Italien. Vi har hyrt ett hus vid havet och jag tror det kommer bli alldeles alldeles underbart. Tar inte med någon dator (men mobil såklart) och tänker att jag ska ta det enormt lugnt och bara samla inspiration och idéer inför sommaren.
Maj är alltid så himla hektiskt och snart börjar jag heltid på sommarjobbet så lite semester så här efter 3 år på universitetet känns riktigt bra. Har några tidinställda inlägg som kommer dyka upp medan jag är borta så ni kommer väl knappt märka någon skillnad. ?
Arrivederci!

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

4 reaktioner på ”Nu är det dags för semester!”

 1. Ohh enjoy! 😀 Wow första semestern på tre år?? Då ere välförtjänt 🙂 jAG BRUKAR INTE HELLER TA MED DATORN oj caps haha.
  Jag brukar inte heller ta med datorn på semestrar, så sjukt skönt för man kopplar av lättare. Och brukar bara surfa om det finns wifi där jag befinner mig. Helt sjukt va beroende jag blivit till vardags, man inser det så fort man tar ledigt.

  1. Oj alltså nej jag har haft flera semestrar under dessa tre år såklart – menade mest att få fira examen lite och kontemplera att jag faktiskt klarat en hel kandidat-utbildning. 😀
   CAPSLOCK MADNESS! Nej men precis, det är sjukt bra att koppla från för att koppla av ibland. Just utomlands blir det ju enklare just med bristen på tillgång. Jag smög in när vi hittade gratis wifi på caféer etc ibland och då blev det som en liten special treat att kunna lägga upp en bild på instagram, kolla lite kommentarer på bloggen och sådär. 5-10 minuter bara. På dagarna i huset där vi bodde gick det inte ens att få mobiltäckning så alla ägnade sig åt klassiska sommarlovssysslor som korsord och kortspel.
   När man sen kommer hem till sociala medier och sitt riktiga abonnemang känns det så fint och lyxigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!