Mystery Show hittar människorna i mysterierna

mystery show podcast
Mystery show är en podcast för dig som älskar konstiga berättelser och att höra alla de där små historierna och upplevelserna som människor, vem som helst runtomkring oss, går och bär på.
Jag fullkomligt ÄLSKAR programledaren, Starlee Kine. Hon har en väldigt speciell röst som man liksom först reagerar lite på för att sedan helt dras med av. Framförallt har hon en helt magisk förmåga att få människor att prata – att berätta om sitt liv, sina tankar och sina känslor.
Premissen för denna podcast är att Starlee tar sig an olika människors mysterier. Det är ett fantastiskt bältesspänne som saknar ägare, det är en författare som undrar varför Britney Spears läste hennes inte-så-framgångsrika bok och det är den där mystiska videoaffären som försvann över en natt.
Det som är så bra med den här podcasten är inte att Starlee Kine löser de här mysterierna nödvändigtvis, även om den resan alltid är himla spännande, utan det är den där förmågan hon har att slänga ut en följdfråga i precis rätt ögonblick för att ge oss en inblick i en annan människas liv och historia. Dessutom är hon otroligt rolig och kan berätta på ett sätt som inte går att värja sig mot.
Ni måste helt enkelt lyssna på det för att förstå – det går inte riktigt att förklara. I säsong 1 finns 6 avsnitt men det ska (tack och lov) komma en säsong 2.
På tal om Starlee Kine vill jag också tips om en helt fantastisk berättelse från henne som gick i repris i ett avsnitt av This American Life där hon berättar om sin överbeskyddande mamma och om hur hennes syster och hon aldrig fick åka till Disneyland – men de fick det näst bästa… (ni får lyssna själva).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering