Glad midsommar!

midsommar elin häggberg teknifik midsommar elin häggberg teknifik
Hej hej! Jag är i vår sommarstuga i utanför Rättvik i Dalarna och firar en ”riktig” Dalamidsommar för första gången på ja jag vet inte – 10 år? Det är väldigt fint iallafall. Är så glad att jag fått ärva min kära mormors Rättviksdräkt. Har haft dräkt hela livet men det har alltid varit ihopplock av diverse dräkter och ofta lite för litet, lite för stort och så vidare. Nu har jag en hel vuxendräkt som sitter som en smäck (komplett med kärring’att som man har när man är gift).
midsommar elin häggberg teknifik midsommar elin häggberg teknifik
Så här magisk var kvällshimlen över sjön där vår stuga ligger kvällen innan midsommar när vi kom ut. Helt fantastiskt!
Midsommarhälsningar! /Elin

10 reaktioner på ”Glad midsommar!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering