Videodagbok: Total misär


Det är så mycket misär just nu. Bilen trasig. Max har influensa. Jag har fått bihåleinflammation eller nåt, efter att ha dragits med en seg förkylning i 8 veckor. Tack kroppen. Så nu är vi helt däckade här hemma och påsken är inställd.
Hur går experimentet? Jo tack bra. Dock har jag börjat hets-smsa med mamma och kompisar för att få ur mig allt som jag annars hade kunnat skriva på Twitter t.ex. Saknar också att kunna göra ett jättegnälligt inlägg på facebook och få massa sympatier från alla. Nu är jag bara jätteensam (Max sover nämligen). ?
En kul grej var att jag blev intervjuad av P4 Morgon imorse. Lyssna här. Mådde som en lök och klockan var 7.30 så ja.. det hörs kanske på rösten. 😉 Men kul ändå. Hade ju varit en klockren facebookuppdatering men nu var det bara mamma som hörde det.
Har blivit intervjuad av lokaltidningen också men länkar det sen om det kommer på webben.
Over and out!
Ps! Noterar också att jag fått nya likes på FB-sidan även fast jag inte kan gå in där – intressant. Lyckas jag bättre på FB när jag inte använder FB?

8 reaktioner på ”Videodagbok: Total misär”

  1. Amen hjärtat då! Fan asså. I feel you. =/
    Några tröstande/peppande ord:
    1. Den här sociala medie-detoxen du gör är så intressant att följa. Jag har länge velat göra något liknande. Hang in there!
    2. Vad bra videodagböcker du gör. Jag blir värsta inspirerad, trots att jag är en så pass kameraskygg person som föredrar att skriva i alla lägen. Till och med i denna, trots sjukdom och misär och allt, så är det skitbra. Vill gärna lära mig mer om hur man kan komma igång med sånt.
    3. Och slutligen: Krya på dig ju! <3 <3 <3

  2. Åh, men krya på dig! En slapp teveserie (Netflix är väl ändå asocialt?) kanske kan vara bra distraktion?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering