Videodagbok: Dag ett – en lugn dag och en gullig hund


Igår när jag raderade alla apparna på mobilen kändes det faktiskt lite jobbigt på riktigt. Imorse när jag vaknade så var det första jag tänkte på att jag inte kunde kolla twitter och facebook som jag brukar men sen gick det i huvudsak helt utan problem. Har fått skicka lite mer sms än vanligt. Vid två tillfällen så hade jag velat skriva grejer i några facebookgrupper men nu gick ju inte det så det fick vara.
Jobbar för fullt på del två av ”Gör en egen bloggheader” samt min Fairphone-recension som kommer bli riktigt bra!! Borde nog byta ställe för inspelning av mina videodagböcker för det där ljuset är verkligen allt annat än smickrande… Har de två senaste videodagböckerna fått lov att spela in medan Max (min man alltså) är i rummet vilket är väldigt mycket jobbigare än när man är själv – men det är bara att öva!
Imorgon blir det nog ingen videodagbok för det kommer bli för stressigt att hinna varje dag! Då satsar jag på att få upp det där bloggheader-inlägget istället.
#21

2 reaktioner på ”Videodagbok: Dag ett – en lugn dag och en gullig hund”

  1. Pedro el Ficadoles

    Heja Heja addict! Är meningen med experimentet att du ska lägga lika mycket tid på teknik med utan sociala medier eller att du ska företa dig andra aktiviteter i livet?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering