Videodagbok: Dag ett – en lugn dag och en gullig hund Nu är experimentet igång och än så länge verkar jag överleva.

Igår när jag raderade alla apparna på mobilen kändes det faktiskt lite jobbigt på riktigt. Imorse när jag vaknade så var det första jag tänkte på att jag inte kunde kolla twitter och facebook som jag brukar men sen gick det i huvudsak helt utan problem. Har fått skicka lite mer sms än vanligt. Vid två tillfällen så hade jag velat skriva grejer i några facebookgrupper men nu gick ju inte det så det fick vara.

Jobbar för fullt på del två av “Gör en egen bloggheader” samt min Fairphone-recension som kommer bli riktigt bra!! Borde nog byta ställe för inspelning av mina videodagböcker för det där ljuset är verkligen allt annat än smickrande… Har de två senaste videodagböckerna fått lov att spela in medan Max (min man alltså) är i rummet vilket är väldigt mycket jobbigare än när man är själv – men det är bara att öva!

Imorgon blir det nog ingen videodagbok för det kommer bli för stressigt att hinna varje dag! Då satsar jag på att få upp det där bloggheader-inlägget istället.

#21

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0
(Visited 26 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Pedro el Ficadoles 21 mars, 2016 at 21:04

  Heja Heja addict! Är meningen med experimentet att du ska lägga lika mycket tid på teknik med utan sociala medier eller att du ska företa dig andra aktiviteter i livet?

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 21 mars, 2016 at 21:59

   Det finns ingen direkt mening så – det är mest ett experiment för att se vad som händer om jag lever livet som vanligt men tar bort alla sociala medier 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *