Teknifika inlägg nu också på Better Bloggers

elin häggberg teknifik skribent better bloggers
När jag var i Stockholm för några veckor sedan så tog jag en fika med fantastiska entreprenören, bloggaren och allmänna powerkvinnan Linda Hörnfeldt som bland annat startat Better Bloggers, Sveriges yrkesnätverk för bloggare.
Hon tyckte att jag skulle bli skribent på Better bloggers och hjälpa till att fylla deras eminenta kunskapsbank med lite Teknifika inlägg. ”Absolut!” svarade jag för är det något jag brinner för så är det är det ju att göra våra digitala liv mer kreativa, enkla, effektiva och roliga.
Igår publicerades mitt första inlägg som handlar om ett litet Photoshop-trick jag använder för att snabbt anpassa en bild efter olika sociala mediers preferenser. Jag missade att det hade publicerats pga ingen facebook ya know men gick in och såg det nu. Kul ju! ?
elin häggberg skribent better bloggers

Inlägget hittar du här >>

8 reaktioner på ”Teknifika inlägg nu också på Better Bloggers”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering