Studio Teknifik

studioteknifik blogg

Just nu känner jag mig hemskt ofokuserad och har svårt att hitta blogginspiration. Jag har massor av idéer men samtidigt lite svårt att göra något av dem. Det kan bero på att vi ska iväg på bortamatch (spelar roller derby) imorgon och jag har varit sjuk i 6 veckor så är inte direkt i toppform. Är helt enkelt lite rastlös i kroppen och såklart nervig.
En av mina stora drömmar är att någon gång i livet ha en egen studio/ateljé/kontor – någonstans man kan åka på morgonen och klocka in istället för att sitta hemma med alla distraktioner och ”måsten” (typ tvätta, städa, diska ja ni vet). I mitt drömkontor har jag en mycket snygg och inspirerande skrivbordshörna för datorn. Sen också ett hängställe med soffor och en kaffebar för gäster och kreativt häng med kompisar. Där kan andra frilansare komma in och sitta också. Studion har en tom vägg perfekt för fotograferingar och inspelningar av videoklipp och i ett litet rum där bak med en liten podcaststudio.
Hur ser er drömarbetsplats ut? Ni som jobbar hemifrån hur håller ni fokus på dagar när er hjärna är på lite andra ställen?
#11

5 reaktioner på ”Studio Teknifik”

  1. Jag är väldigt tacksam för det gemensamma, men på dagtid oftast tomma, ”vardagsrum” som finns i vårt hyreshus. När jag jobbar hemifrån (eller söker jobb) är det skönt att kunna byta miljö ibland. Dessutom finns det en kaffemaskin. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering