Studio Teknifik

studioteknifik blogg

Just nu känner jag mig hemskt ofokuserad och har svårt att hitta blogginspiration. Jag har massor av idéer men samtidigt lite svårt att göra något av dem. Det kan bero på att vi ska iväg på bortamatch (spelar roller derby) imorgon och jag har varit sjuk i 6 veckor så är inte direkt i toppform. Är helt enkelt lite rastlös i kroppen och såklart nervig.
En av mina stora drömmar är att någon gång i livet ha en egen studio/ateljé/kontor – någonstans man kan åka på morgonen och klocka in istället för att sitta hemma med alla distraktioner och ”måsten” (typ tvätta, städa, diska ja ni vet). I mitt drömkontor har jag en mycket snygg och inspirerande skrivbordshörna för datorn. Sen också ett hängställe med soffor och en kaffebar för gäster och kreativt häng med kompisar. Där kan andra frilansare komma in och sitta också. Studion har en tom vägg perfekt för fotograferingar och inspelningar av videoklipp och i ett litet rum där bak med en liten podcaststudio.
Hur ser er drömarbetsplats ut? Ni som jobbar hemifrån hur håller ni fokus på dagar när er hjärna är på lite andra ställen?
#11

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

5 reaktioner på ”Studio Teknifik”

  1. Jag är väldigt tacksam för det gemensamma, men på dagtid oftast tomma, ”vardagsrum” som finns i vårt hyreshus. När jag jobbar hemifrån (eller söker jobb) är det skönt att kunna byta miljö ibland. Dessutom finns det en kaffemaskin. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!