Studio Teknifik

studioteknifik blogg
Just nu känner jag mig hemskt ofokuserad och har svårt att hitta blogginspiration. Jag har massor av idéer men samtidigt lite svårt att göra något av dem. Det kan bero på att vi ska iväg på bortamatch (spelar roller derby) imorgon och jag har varit sjuk i 6 veckor så är inte direkt i toppform. Är helt enkelt lite rastlös i kroppen och såklart nervig.

En av mina stora drömmar är att någon gång i livet ha en egen studio/ateljé/kontor – någonstans man kan åka på morgonen och klocka in istället för att sitta hemma med alla distraktioner och “måsten” (typ tvätta, städa, diska ja ni vet). I mitt drömkontor har jag en mycket snygg och inspirerande skrivbordshörna för datorn. Sen också ett hängställe med soffor och en kaffebar för gäster och kreativt häng med kompisar. Där kan andra frilansare komma in och sitta också. Studion har en tom vägg perfekt för fotograferingar och inspelningar av videoklipp och i ett litet rum där bak med en liten podcaststudio.

Hur ser er drömarbetsplats ut? Ni som jobbar hemifrån hur håller ni fokus på dagar när er hjärna är på lite andra ställen?

#11

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 114 times, 1 visits today)

5 kommentarer

 1. Nadine 11 mars, 2016 at 13:04

  Finns det plats för ett terapirum där bak också? Låter som en dröm!

  Reply
 2. Clara 11 mars, 2016 at 14:54

  Jag hade bokat vägledningstimmar hos dig! 😉 Låter underbart!

  Reply
 3. Ylva 11 mars, 2016 at 16:34

  Jag är väldigt tacksam för det gemensamma, men på dagtid oftast tomma, “vardagsrum” som finns i vårt hyreshus. När jag jobbar hemifrån (eller söker jobb) är det skönt att kunna byta miljö ibland. Dessutom finns det en kaffemaskin. 😉

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 11 mars, 2016 at 17:06

   Låter ju tiptop! Vi bor i en etta så det är liksom klurigt med miljöbyte och jag har hittills varit för lat/snål för att åka och caféjobba här i Örebro som ju annars är ett alternativ 🙂

   Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *