Snart är det över + en liten intervju med mig!

Det här näst sista dagen på experimentet!!! Alltså jag lääängtar. Måndag morgon ska jag installera alla apparna igen och våga logga in. Som en äkta addict får jag nog ta det lite i små doser så det inte blir för mycket. Särskilt med tanke på mitt nuvarande sjukdomstillstånd där jag i princip inte kan röra mig förrän jag tagit alvedon :(. Hoppas verkligen jag blir frisk på riktigt snart för det här är inte kul.
En av mina stora orosmoment för experimentet var ju att ingen alls skulle läsa bloggen när jag inte kunde peppa inläggen på Facebook, Twitter och Instagram. Vad som har varit väldigt kul att se är att trafiken varit rätt stadig ändå och till och med haft några ordentliga toppar tack vare inlägg andra skrivit om mig (vet dock inte exakt hur dessa sett ut men det ska bli väldigt kul att kolla sen). Mina auto-poster till Twitter och Facebook verkar också ha funkat jättefint och jag får in trafik via dem så… väldigt skönt och väldigt kul!
En annan kul grej är att en bloggare vid namn Linnea Edmark mailade mig för ett tag sen för att hon utsett mig till ”månadens blogg” på sin blogg Lanclin. Nu är inlägget ute med en intervju med mig där jag t.ex. berättar jag om min långa, brokiga blogghistoria. 🙂 Läs det vetja! Blir alltid lika glad när personer som normalt sett inte läser teknikbloggar eller anser sig vara särskilt teknikintresserade berättar att Teknifik är en blogg om teknik som ”vanliga dödliga” förstår och uppskattar. Mission accomplished!
Hoppas ni har en betydligt roligare påsk än jag har. Jag har slutat känna smaker helt så inget av allt det goda jag bunkrade upp med här hemma inför helgen smakar något alls 🙁 Men har ändå mer eller mindre tappat aptiten så det är ju skitsamma. Aja tillbaka till sjuksängen.
#26

5 reaktioner på ”Snart är det över + en liten intervju med mig!”

  1. Jag hittade till din blogg via Lanclin (som jag följt länge)! Vår påsk är inte heller så upphetsande i år. Vi är mestadels hemma och jobbar med bloggen (för att komma igen med allt vi ligger efter med). Har också njutit lite av solen idag från däcket på vår husbåt 🙂

  2. Men det är exakt det din blogg är. Jag är helt ointresserad av teknik – trodde jag ja! Teknik i min hjärna har alltid varit förknippat med att mecka med bilar eller att bygga en egen filserver i sin garderob, men jag tycker att du har vidgat begreppet för mig. Blir sur på mig själv att jag ens har gått på sådana dumheter (är väl iofs präglat av två mansgrisiga och elitistiska år på KTH). Teknik finns ju i allt det vi gör varje dag! Att blogga är i allra högsta grad något tekniskt – och det älskar jag. Du är helt enkelt grym som lyfter fram teknik på sättet som du gör det på!
    TACK också för att du nämner min blogg i intervjun <3 <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering