Växa

plants home office
Jag önskar verkligen att jag hade gröna fingrar men tyvärr har även sådana där växter som ska vara extremt lättskötta en tendens att dö i min vård. Men skam den som ger sig! Tycker det är så fint med mycket grönt kring skrivbordet. Inbillar mig också att luften blir bättre och att man därför kommer tänka bättre?

Hoppas ni haft en vecka! Jag har haft ännu en lång vecka med den här segdragna och dumma förkylningen som jag dragits med i flera veckor nu. Det här veckan fick jag också lov att tillslut lyssna på kroppen, avboka allt och bara försöka bli frisk. Det var nog nyttigt för nu äntligen äntligen börjar det kännas bättre.

Nästa vecka kommer bli kul, massor av spännande möten inbokade och så ska jag åka inte bara en utan två vändor till Stockholm. Först över dagen imorgon och sedan flera dagar i slutet på veckan och början på nästa! Hoppas på lite vårkänningar men det kanske är för positivt tänkande? 🙂

Om du gillade det här inlägget så får du gärna visa det genom att klicka på hjärtat, så jag vet vad jag ska göra mer av!

0

Vill du har mer? Kom med i Teknifik Klubb 💖!

Genom att bli medlem i internets bästa gäng så får du exklusiva inlägg och videos, rösta om kommande innehåll, direktchat med mig, live-webinars, workshops, TechSupport och mycket mer.

Ju fler medlemmar vi blir i klubben desto mer och bättre inlägg och videos kan jag skapa här på bloggen och i mina andra kanaler. 🙌

Läs mer om klubben och hur det funkar

Prenumerera på Teknifik Plus 💌

Du kan också skriva upp dig som prenumerant på mitt mailutskick. Där får du uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig någon gång i månaden. Helt gratis, inget spam, bara bra grejer.

(Visited 84 times, 1 visits today)

2 kommentarer

 1. Louise Stigell 21 februari, 2016 at 23:30

  Går i precis samma tankar just nu. Jag är alla växters slutstation. Hur mycket jag än anstränger mig så dör allt så snart det hamnar i min ägo. -_-
  Men just nu vill jag inget hellre än att förändra den biten av mig själv. Det är ju som du skriver: luften blir lite lättare att andras med mer levande växter hemma. Och jag tror att det är lite inprogrammerat i oss människor att tycka om att odla.
  Änsålänge lever mina groddar iallafall. Får se om de självantänder eller möglar sönder om några dagar…

  Reply
  1. Elin Häggberg // Teknifik 22 februari, 2016 at 06:39

   Åh vad skönt att höra att jag inte är ensam iallafall! Jag harvar på med mina garderobsväxter och pelargoner. Jag har håller alla tummar och tår för dina groddar! We can do this!!

   Reply

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *