Växa

plants home office

Jag önskar verkligen att jag hade gröna fingrar men tyvärr har även sådana där växter som ska vara extremt lättskötta en tendens att dö i min vård. Men skam den som ger sig! Tycker det är så fint med mycket grönt kring skrivbordet. Inbillar mig också att luften blir bättre och att man därför kommer tänka bättre?
Hoppas ni haft en vecka! Jag har haft ännu en lång vecka med den här segdragna och dumma förkylningen som jag dragits med i flera veckor nu. Det här veckan fick jag också lov att tillslut lyssna på kroppen, avboka allt och bara försöka bli frisk. Det var nog nyttigt för nu äntligen äntligen börjar det kännas bättre.
Nästa vecka kommer bli kul, massor av spännande möten inbokade och så ska jag åka inte bara en utan två vändor till Stockholm. Först över dagen imorgon och sedan flera dagar i slutet på veckan och början på nästa! Hoppas på lite vårkänningar men det kanske är för positivt tänkande? 🙂

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

2 reaktioner på ”Växa”

  1. Går i precis samma tankar just nu. Jag är alla växters slutstation. Hur mycket jag än anstränger mig så dör allt så snart det hamnar i min ägo. -_-
    Men just nu vill jag inget hellre än att förändra den biten av mig själv. Det är ju som du skriver: luften blir lite lättare att andras med mer levande växter hemma. Och jag tror att det är lite inprogrammerat i oss människor att tycka om att odla.
    Änsålänge lever mina groddar iallafall. Får se om de självantänder eller möglar sönder om några dagar…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!