Ljudligt, vackert och nära i Love and Radio

podcast tips love and radio
Första gången jag hörde Love and radio (eller Love + Radio som de själva skriver det) fastnade jag direkt. Jag är en riktig ljudnörd och älskar fin produktion som gjorts med omsorg. Om du är trött på podcasts där allt handlar om kända personligheter som berättar om sina liv så kommer denna podd passa dig perfekt eftersom de som gör podden tar minimalt med plats i den. Istället är det personerna som intervjuas som ges hela utrymmet. Det är blandningar av fakta och fiktion och ämnena är vitt skilda från vecka till vecka. Det handlar ofta om oväntade historier och oväntade personer.
Det är en amerikansk podcast som är med i poddnätverket Radiotopia (som många andra av mina absoluta favoritpoddar). Den är skapad av radiomakarna Nick van der Kolk och Brendan Baker. Avsnitten är mellan 20 minuter och en timme långa och behöver inte höras i ordningsföljd de är fristående.
Ett avsnitt som verkligen berörde mig var ”The living room” som handlar om en kvinna som inte kan låta bli att se in till sina (oblyga) grannar mittemot. Långsamt och successivt blir hon mer och mer involverad i deras liv och ja, jag kan säga att man snabbt dras in i denna sällsamma historia som utvecklas på ett sätt som är svårt att förutspå när man börjar lyssna.
Love and radio passar bäst att lyssna på: under långa tågresor genom grå Sverigelandskap, en regnig söndag, på en promenad när du behöver rensa huvudet eller på kvällen när du ska sova.

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!