Ljudligt, vackert och nära i Love and Radio

podcast tips love and radio
Första gången jag hörde Love and radio (eller Love + Radio som de själva skriver det) fastnade jag direkt. Jag är en riktig ljudnörd och älskar fin produktion som gjorts med omsorg. Om du är trött på podcasts där allt handlar om kända personligheter som berättar om sina liv så kommer denna podd passa dig perfekt eftersom de som gör podden tar minimalt med plats i den. Istället är det personerna som intervjuas som ges hela utrymmet. Det är blandningar av fakta och fiktion och ämnena är vitt skilda från vecka till vecka. Det handlar ofta om oväntade historier och oväntade personer.
Det är en amerikansk podcast som är med i poddnätverket Radiotopia (som många andra av mina absoluta favoritpoddar). Den är skapad av radiomakarna Nick van der Kolk och Brendan Baker. Avsnitten är mellan 20 minuter och en timme långa och behöver inte höras i ordningsföljd de är fristående.
Ett avsnitt som verkligen berörde mig var ”The living room” som handlar om en kvinna som inte kan låta bli att se in till sina (oblyga) grannar mittemot. Långsamt och successivt blir hon mer och mer involverad i deras liv och ja, jag kan säga att man snabbt dras in i denna sällsamma historia som utvecklas på ett sätt som är svårt att förutspå när man börjar lyssna.
Love and radio passar bäst att lyssna på: under långa tågresor genom grå Sverigelandskap, en regnig söndag, på en promenad när du behöver rensa huvudet eller på kvällen när du ska sova.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering