Jag är medlem i Better Bloggers

better bloggers medlem nätverk Elin Häggberg Teknifik
Screenshot från betterbloggers.se

När jag höll på och förberedde mig för att starta den här bloggen genom att researcha, planera, tänka och så vidare så stötte jag på Better Bloggers. Det är ett nätverk för bloggare som jobbar för att professionalisera bloggyrket, ta fram riktlinjer för t.ex. sponsrade inlägg och inspirera bloggare att utvecklas till sin fulla potential.
Mitt första möte med Better Bloggers och dess grundare, La Linda (aka Linda Hörnfeldt, så inspirerande människa!) var genom podcasten Bloggbusiness där hon intervjuar kreativa, inspirerande och framgångsrika bloggare om själva hantverket som ligger bakom en blogg, om hur de hamnat där de hamnat, deras bästa tips och intressanta saker som prissättning, göra sin blogg till en business och sånt. Otroligt lärorikt och intressant tycker jag. Mycket bra användande av podcastmediet också eftersom samtalen är personliga, smarta, roliga och lättsamma men ändå väldigt innehållsrika och lärorika.
Jag såg Linda Hörnfeldt på Internetdagarna när hon pitchade ett annat av hennes relaterade project, Better Match, på IDD (Internet discovery days). I ett försök att vara sådär avslappnat nätverkig (som jag egentligen är rätt dålig på) gick jag fram och pratade lite och försökte stapplade pitcha min bloggidé till henne för att höra om hon tyckte det var en bra idé. Det tyckte hon! Så snart den här bloggen var ute i världen så gick jag in och anmälde mig som medlem på Better bloggers och det är ett beslut jag inte ångrat (obs det är också helt gratis!). Genom medlemskapet får man också tillgång till den slutna facebookgruppen som är kopplad till nätverket. Det är ett fantastiskt peppande och inspirerande community som sitter på mycket erfarenhet och kunskap. Jag har redan kastat mig in och pratat om allt från nätsäkerhet till statistiknörderi.
Som ni ser på bilden ovan så har jag också fått äran att bli utsedd till månadens medlem i Better bloggers vilket känns fantastiskt kul – vilken boost såhär i början på mitt nya bloggliv! En intervju med mig om det kan ni läsa på deras hemsida här.
Om ni själva bloggar, sedan länge eller helt nystartade som jag, tycker jag ni ska gå in och bli medlemmar. På deras hemsida finns massor med nyttig och användbar information och kunskap samlad också. Check it out!
 

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

6 reaktioner på ”Jag är medlem i Better Bloggers”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!