Guldläge

guldlage-kollage

Alltså jag älskar verkligen den guldiga tech-trenden som är just nu. Gick till och med min vanliga vana att köpa svart telefon och köpte en guld! Måste erkänna att jag är riktigt sugen på ett genomskinligt skal med någon typ av guldglitter-effekt till den nu hehe.
Hoppas ni får en fantastisk fredag, hörni!

6 reaktioner på ”Guldläge”

  1. Var sjutton hittar man det där MacBook-skalet där man även ser loggan? Jag har bara hittat heltäckande, som det på bilden högre upp. Min dotter har en MBA men vi har inte hittat var man kan köpa något sådant skal.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

SÖK

MAIL

Du hänger på 2000 + prenumereranter och får ett utskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig. Helt gratis, avsluta när du vill. 💖 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering