Vårdrömmar

Jag blir alltid så inspirerad av att se andras skrivbord/arbetsplatser/kontor. När jag går på IKEA älskar jag att gå långsamt genom deras work-avdelning och titta på alla skrivbord, stolar och smarta inredningslösningar för kontor. Kanske är det lite som att titta på en vit canvas eller en helt oskriven anteckningsbok – utrymmet för kreativitet finns där. Hur som helst så lämnar mitt eget skrivbord mycket att önska just nu. Det är varken speciellt snyggt eller städat. Därför tittar jag hellre på andras fina skrivbord och drömmer mig bort till en ordnad hörna att sitta och blogga i.

De här bilderna kommer från min pinterest-tavla som heter ”Home office & studio”. Jag tänkte ta fram lite bilder därifrån då och då som inspiration under min kategori ”Creative space” här på bloggen. Just nu älskar jag det skarpa januariljuset som ibland lyser in genom fönstret och påminner om att vi går mot ljusare tider.

Det är ju känsligt i bloggvärlden det här med upphovsrätt vs inspiration. Vilka bilder får man lägga upp på bloggen och i vilket syfte? Jag gör ett litet försök att göra det enkelt för mig själv genom att bädda in pins från Pinterest istället. Lite gråzon kan man säga men det är bara att klicka på bilderna för att komma till källan där de pinnats ifrån.

En introduktion till Pinterest (detta underbara sociala medie) är på gång – så oroa er inte om ni precis kände att ni verkligen inte hängde med! 😉

Prenumerera på Teknifik

Teknifik är nyhetsbrevet och bloggen för dig som vill inspireras till en smartare och enklare digital vardag. Som prenumerant får du nya inlägg som det här direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Tips, guider och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Denna prenumeration är gratis och du kan avsluta när du vill.

3 reaktioner på ”Vårdrömmar”

  1. Pingback: Teknifik är magnifik. – Nadine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

Guider, tips och fördjupande insikter om teknik, internet och sociala medier.

Som prenumerant får du nya inlägg direkt till din inkorg cirka en gång i veckan. Gratis och avsluta när du vill. 

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är kommunikatör, teknikjournalist och föreläsare.

Teknifik är för dig som är kreativ, engagerad och nyfiken…

… och trött på att känna att tekniken i ditt liv känns tråkig, krånglig och svår. 

Börja prenumerera

Teknifik är ett nyhetsbrev och en blogg. Som prenumerant får du ett nytt inlägg till din inkorg cirka en gång i veckan. Hela arkivet hittar du här på Teknifik.se.

Tre populära inlägg just nu

Klicka vidare för lästips!
En guide till det nya sociala mediet som alla pratar om! Är det värt att gå med?
Här är steg-för-steg vad du ska göra och hur du undviker att det händer (igen)!
Bli fri från skräp och en överfull inkorg!