Vårdrömmar

Jag blir alltid så inspirerad av att se andras skrivbord/arbetsplatser/kontor. När jag går på IKEA älskar jag att gå långsamt genom deras work-avdelning och titta på alla skrivbord, stolar och smarta inredningslösningar för kontor. Kanske är det lite som att titta på en vit canvas eller en helt oskriven anteckningsbok – utrymmet för kreativitet finns där. Hur som helst så lämnar mitt eget skrivbord mycket att önska just nu. Det är varken speciellt snyggt eller städat. Därför tittar jag hellre på andras fina skrivbord och drömmer mig bort till en ordnad hörna att sitta och blogga i.

De här bilderna kommer från min pinterest-tavla som heter ”Home office & studio”. Jag tänkte ta fram lite bilder därifrån då och då som inspiration under min kategori ”Creative space” här på bloggen. Just nu älskar jag det skarpa januariljuset som ibland lyser in genom fönstret och påminner om att vi går mot ljusare tider.

Det är ju känsligt i bloggvärlden det här med upphovsrätt vs inspiration. Vilka bilder får man lägga upp på bloggen och i vilket syfte? Jag gör ett litet försök att göra det enkelt för mig själv genom att bädda in pins från Pinterest istället. Lite gråzon kan man säga men det är bara att klicka på bilderna för att komma till källan där de pinnats ifrån.

En introduktion till Pinterest (detta underbara sociala medie) är på gång – så oroa er inte om ni precis kände att ni verkligen inte hängde med! 😉

3 reaktioner på ”Vårdrömmar”

  1. Pingback: Teknifik är magnifik. – Nadine Svensson

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SÖK

PLUS

Gör som 2000+ andra och prenumerera på Teknifik Plus. Ett mailutskick med uppdateringar, tekniktips, trender och nyheter från mig.

ELIN HÄGGBERG

Hej och välkommen till Teknifik!

Jag heter Elin Häggberg och är journalist, medievetare och teknikälskare.

Teknik ska inte vara krångligt och svårt!

Min drivkraft är att hjälpa dig få ett roligare och enklare digitalt liv.

Här kommer några favoritinlägg att börja med

Klicka på rubriken för att komma till inlägget. Kul att du är här!
Enkla knep du kan börja med redan idag
Tips, hacks och bra grejer att veta.
Lär dig allt om de färgglada figurerna
Låt mig hjälpa dig med din Insta-fundering